Call of Duty - visszatérhet a Modern Warfare-széria?

Új év, újabb Call of Duty, idén pedig ismét az Infinity Ward veszi át a stafétát. A csapat kommunikációs menedzsere egy különös koponyával kezdte meg a teaselést. Vajon mit jelenthet ez?
  • Írta: szlav

Kommentek

#17
Tökmindegy, a CoD4 óta amúgy sem adtak ki jó CoD játékot. Talán a WaW-ot kivéve.

Get at me.
#16
De jó, hogy elvileg le lett zárva.
#15
Tök mindegy mit adnak ki, úgy is eladási rekord lesz. Nulla ráfordított energia, 200% haszon.
#14
#9: Cod mindig a tutira megy:
Lesz modern multi. Zombi részére van igeny. Sztori helyett meg jön battle royal MW palyareszekkel. Az első kép is erre utal amit par hete raktak ki.
#13
#7: Jó reggelt, ha most veszed észre. Ez a trend már évek óta. 2-3honap és trailert is kapsz.
#12
#8: Blackoutot se hittek el, azt csak osszeraktak. Uj terepen kapasbol osszeraktak. Meg a betaja is lekörözte a battlefield betajat.
#11
#10: Hát beletettem pár órát és a ládákra elég lassan kaptam creditet. S ha nyitottam, az is gagyi "fortnájtos" szarság volt. Lehet ingyen is, de érezni, hogy terel a mikrotranzakció felé...
#9
Nem kell új CoD. MW2R simán elvinné a hátán az eladásokat nézve, de mivel azt is telebasznák POFÁTLAN mikrotranzakciókkal, mint a MW1R-t, akkor meg lehet baszni. De egy felújított MW2 nagy siker lenne az tuti.
#8
Legyen egy MW2 remake Battle Royale-al. El is adnának annyit, mint a szemét. De nem hiszem, hogy ilyen lesz, szerintem azzal dolgozni is kéne és nem hiszem, hogy túl akarják magukat erőltetni. De mivel én nem játszok vele, nekem végül is mindegy is, milyen remake jön.

Ghosts remake? Az már nem volt annyira csúcsszuper, mindenkinek tetsző játék. Azt tudom, hogy amikor megjelent a PC-sek keményen sírtak a gépigény miatt. Kicsit jobb lett a grafika, mint addig, de cserébe fából készült kártyákon már jó szarul ment. Processzor is kellett valami a hal mesterséges intelligencia miatt, meg már 4 GB RAM-on kiírta indításnál, hogy szorri, legalább 6 kéne.

Aztán sok embernek cseszett is elindulni a játék, vagy jó szarul ment. De ezek közül senki nem vette meg, csak lehúzta torrentről. És sokan 4 GB RAMmal arról panaszkodtak 2013-ban az ilyen kommentek között, hogy tuti összeesküvés van a játék és a hardvergyártók között, hogy lehúzzák a pénzt. Régi szép idők... Akkoriban pl emiatt az eset miatt is sokan mentek át konzolra.
#7
Felfordul a gyomrom attól, ha belegondolok hogy kevesebb, mint 3 hónapja jelent meg a BO4 és már teaselik a kövi részt.
#6
#2: A Ghost jo volt csak iszonyatosan csúnya az akkori játékokhoz képest. Nekem mindmáig megvan PS4-en az akkori BF4 mellett, és hát na. Csúnya
#3
MW jöhet, bár kicsi az esélye az olyan hatalmas kasszasikerek után, mint pl. a BO 4.