A ZeniMax levédette a Deathloop címet

  • Írta: szlav
  • 2019. január 3.
  • Pletyka
Link másolása
A Bethesda anyavállalata egy eddig ismeretlen cím védjegyét foglalta le. Egyelőre nem sok információt tudhatunk meg a projektről, de nem kizárt, hogy egy online-funkciókkal ellátott mobiljátékról lesz szó.

A Bethesda anyavállalata, a ZeniMax egy új, eddig teljesen ismeretlen cím védjegyét foglalta le az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalánál. A bejegyzést először a GameSpot vette észre, s habár a forrást megjelölő link már nem él az oldalukon, néhány részletet sikerült elcsípniük arról, hogy mi is lehet ez a bizonyos Deathloop.

A cikk szerint a hivatalos bejegyzésen az állt, hogy a cím egy online mobiljátékot fedhet majd, ez azonban még egyáltalán nincs kőbe vésve. Tény, hogy a Bethesda számára nem idegen a mobilpiac, hiszen a Fallout Shelter egészen nagyszerű köröket futott az apró készülékeken is. És hogy mikorra várható a Deathloop? Néhány évig még nem érdemes ezen rágódni, gondoljunk csak a Starfield precedensére, amely eredetileg 2013-ban lett bejegyezve, a hivatalos bejelentést a 2018-as E3-on kapta, a megjelenésre pedig valószínűleg a következő konzolgenerációig kell majd várnunk.

1.
1.
br1Koo
Deathloop? Hmmm, ez olyan bátülrojálosan hangzik. :_D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...