Fortnite - elképesztően sokat keresett tavaly Ninja

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 4.
  • Biznisz
Link másolása
A Fortnite legnézettebb streamere, Tyler "Ninja" Blevins a CNN-nek adott interjúban elárulta, hogy a tavalyi esztendőben közel 10 millió dollárt keresett. Habár az eredmény adózás előtti, nem kevés pénzről van szó.

Tyler "Ninja" Blevins a CNN-nek adott interjúban elmondta, hogy remekül alakult a tavalyi éve. Nemcsak különböző díjakat söpört be, de rengeteg pénzt is keresett a napi streameléssel. 

Elmondása szerint a tavalyi bevétele 10 millió dollár volt, aminek 70 százalékát a YouTube- és a Twitch-előfizetők és -nézők dobták össze, a maradékot pedig a különböző szponzorációs díjak, amiket többek között az Uber Eatscel, a Samsunggal és a Red Bull-lal kötött.

Ninja még márciusban úgy nyilatkozott, hogy napi 500 ezer dollár a bevétele, amit napi 12 órás streamekkel generál. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 140 napot, azaz 4 ezer órát játszott a Fortnite-tal.

9.
9.
delphijos
#8: Ez lehet, de villanyszerelő , meg kőműves se akar senki lenni, mert “csicska munka” , és lasszóval kell szakembert fogni. Nem mellesleg a jók hülyére keresik magukat. Igaz, nem ünnepelt net “sztárok” és nem is öltönyös “managerek”.
8.
8.
simon 555
#3: Ez olyan, hogy nem számít hogyan gondolkodnak, ha nem tudják megvalósítani. Nem hiszem, hogy vannak emberek a világon akiknek az életcéljuk, hogy kukásként dolgozzanak, vagy takarítóként, mégis betöltik ezeket a pozíciókat.
6.
6.
Ooorky
#3: Tavaly előtti felmérés szerint az amerikai 8-10 évesek 97%-a vlogger szeretne lenni, mint kedvencük, Jake Paul...
5.
5.
#1: Ugyanez igaz például a focira is...
3.
3.
GAMEROD
#2: Ez természetes, de ha mindenki így fog gondolkodni, akkor majd vissza lehet menni a barlangba, mert maguktól nem fognak megteremtődni a termékek és szolgáltatások. Már most meg vannak lepődve még a nálunk fejlettebb országok is, mindenhol munkaerő hiányok vannak. Hát persze, mert a mostani generációból mindenki ilyesmikkel akar foglalkozni.
2.
2.
simon 555
#1: Amióta van TV azóta ez van. Csak most már interneten is megy nem csak a tv-ben és bárkinek ott a lehetőség.
Ki kell használni a lehetőségeket. Ha megtehetném, hogy a semmiért kapok napi pár ezer eurót én is kihasználnám és nem mondanám, hogy nem érdemlem meg :D
1.
1.
GAMEROD
Hülye egy világ van az biztos. Haszontalan, egyszerű értéket nem teremtő dolgokban vannak a dollármilliók. Hosszútávon ez semmi jóra nem vezet ha a normális munkákat végző emberek pedig lóf---t sem érdemelnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...