The Last of Us: Part II - pletykák a multiról

A tavalyi E3 óta nem kaptunk friss részleteket a The Last of Us folytatásáról, de a Naughty Dog legfrissebb állásajánlataiból kiderül, hogy visszatér a többjátékos mód, méghozzá karakter-testreszabással és mikrotranzakciókkal.

2018 végén a Naughty Dog számos nyitott pozíciót hirdetett meg a stúdión belül, és az egyik állás nagy eséllyel a The Last of Us: Part II-re vonatkozott. A sikeres pályázó feladata a játék többjátékos szervereinek programozása lesz.

A feladatkör leírásából kiderült, hogy a vélhetően Factions címen futó multiplayerben a játékosok részletesen testreszabhatják karakterüket, illetve említésre került egy ingame áruház is, ahol különféle kozmetikai elemeket vásárolhatunk. Akár valódi pénzért is.

Nagy meglepetés nem ért minket, hiszen már az Uncharted 4: A Thief's End többjátékos szegmensében is lehetőségünk volt a karakterünk külsejének aprólékos megváltoztatására. A The Last of Us: Part II esetében a fejlesztők eddig nem beszéltek a multiról, így abszolút jó hír, hogy nem csak a remeknek tűnő single-lel kell beérnünk.

Remélhetőleg idén még több infót kapunk Ellie új kalandjáról!

56 komment - szólj hozzá!