Humble Monthlyban a The Division és a Yakuza 0

Ütős ajánlattal indítja az évet a Humble Bundle csapata, a havidíjas előfizetés januári kínálatával ugyanis rögtön két AAA-kategóriás játékot is beszerezhetünk a Tom Clancy’s The Division és Yakuza 0 személyében.

A 2016 márciusában elrajtolt Tom Clancy’s The Division során New York utcáit szabadíthatjuk fel a halálos járvány hátán felkapaszkodó bűnszervezetek apokaliptikus markából. A külső nézetű akciójátékban New York egyik legrealisztikusabb másolatával találkozhatunk, remekbe szabott karácsonyi hangulata miatt pedig ideális választás lehet, hogy elüssük vele az időt 2019 márciusáig, amikor megérkezik a Washington D.C.-be költöztetett folytatás Tom Clancy’s The Division 2 címmel.

A meglehetősen nehézkes PC-s rajt után a folyamatosan érkező patcheknek köszönhetően a Yakuza 0 mostanra már egészen élvezhető játékká nőtte ki magát. A 80-as években játszódó prequel epizód legbizarrabb érdekességeit egyértelműen a játék mellékes tevékenységei jelentik, melyekkel ha nem vigyázunk, meglepően sok karaokéba futhatunk bele.

A 12 dollárért (körülbelül 9,4 euróért) elérhető, mindkét alkotást magába foglaló ajánlat február 1-jén további játékokkal fog kibővülni, szóval amennyiben picit is érdekelnek az említett játékok, mindenképpen érdemes lehet tenni vele egy próbát. Az előfizetés a következő hónap során az alábbi linken érhető el.

15 komment - szólj hozzá!