Humble Monthlyban a The Division és a Yakuza 0

Ütős ajánlattal indítja az évet a Humble Bundle csapata, a havidíjas előfizetés januári kínálatával ugyanis rögtön két AAA-kategóriás játékot is beszerezhetünk a Tom Clancy’s The Division és Yakuza 0 személyében.

Kommentek

#15
#12: Én konkrétan eladtam, majd egy kedves fórum társtól megkaptam ingyen Biznisz az biznisz... :)
#14
Division szerintem egy remek játék a maga műfajában az hogy valakinek nem jön be ez a stílus (rpg azaz 3 tár is kell fejre bossnak stb. vagy több :P ) attól még nem lesz gyenge.... Tény ami tény nem tökéletes vannak hibái, pvp balance és ha season pass nincs akkor sok end game contentet buksz (De ez manapság majdnem minden új játékra igaz... :D ). De az alappal is jó pár órát bele lehet rakni míg végig mész a storyn :) összességében ezért az árért megéri :) Kiemelve ismét hogy csak annak akinek bejön... :D
#13
Törölt felhasználó
#4: Nem kellenek hozza, januar 1-jen fejeztem be, 32 ora volt a single resze nekem, iszonyat nagy teli hangulat volt, megerte en azt mondom. Dz be nem mentem cxak 1x mert az volt a kuldetes, hogy nezzek be...
#12
Törölt felhasználó
#10: Tavaly a Destiny 2 volt szinte ingyen, en csak egyszer-egyszer fizetek be ha jo az ajanlat, es most a yakuza is megeri ugy is hogy a division mar megvan.
#11
#10: Mivel hogy ezzel egy fillért se lehet bukni bárhogy nézem best buy..
Pl most ha csak a Cars 2 kellett valakinek 0.63$ érte több mint nevetséges volt. Mindig lesznek emberek akiknek kell a számodra szánalmas hulladék game.

Pl most a yakuza 0 + division... Legolcsobb yakuza ár 7 euro /division 7.5euro nos ha jól bizniszel az ember ez a kettő együtt megvan 4-5$-ból..
Egyre nagyobb akciók vannak az éves előfizetésre pl 132$ helyett csak 99$ vagy 132$ és 40$-t adnak walletre.. Lassan az lesz 1et fizetsz kettőt adnak.
#7
Divison AAA játék :D Jó vicc! Ja nem, még annak is gyenge... :O
#6
#4: Nem oly rossz játék az! Én pont most vettem meg uplayes akció keretein belül a Division Goldot + Watch_Dogs 2 Goldot bitang jó árban.Mindkettő megérte azt gondolom :)
#4
Ezen most a Yakuza miatt elgondolkoztam, de a Division-nel nem tudnék mit kezdeni, egyetlen ismerősöm se olyan igénytelen, hogy azzal tolja.
#3
Amúgy milyen euróárfolyammal számoltatok?

12$ = 10.5304171 €
#2
Ennyi.. ezért nem kell semmit drágán venni.