Diablo III - visszatért a The Darkening of Tristram

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 6.
  • Hír
Link másolása
A sorozat első részét ünneplő event, a The Darkening of Tristram már kezdetét vette a Diablo III-ban. A látvány pixeles szűrőt kapott, így olyan érzésünk lesz, mintha újra 1996-ba kerültünk volna. Ráadásul végre Switchen is élvezhetjük!

Már harmadik alkalommal kerül megrendezésre az első Diablo megjelenését ünneplő event, a The Darkening of Tristram. Az esemény egészen január 31-ig tart, így van idő megtisztítani a kazamatákat és leverni a főellenfeleket az exkluzív jutalmakért.

Ehhez mindössze az Adventure módban található portálba kell belépnünk, és máris az ismerős katedrálisban találjuk magunkat, amely hemzseg a kultistáktól. Persze ezúttal is az első részre hajazó pixeles szűrőt kap a Diablo III grafikája, átalakul a felhasználói felület és a mozgás is kétdimenziós lesz, hogy teljes legyen az illúzió.

A kihívások teljesítésével és a négy boss leverésével banner elemeket, peteket, fegyvereket és különleges portrékat zsákmányolhatunk. Ez az első alkalom, hogy a Switch-verzió tulajdonosai is csatlakozhatnak a mókához.

3.
3.
Cooper911
Én mindíg ilyenkor tolom a D3at. Csak nem túl jó, hogy a szezon kezdés most 18án lesz. Lehetett volna a hónap elején.
2.
2.
DarkLord
#1: Engem oszt ki nem nyírtál :D Amúgy emiatt lehet újra feltelepítem megint a játékot, talán 2 éve pont ekkor játszottam utoljára vele.
1.
1.
Ki is nyirtam ujra a Dark Lordot, es meg parszor ki fogom hehe :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...