Nevetséges áron kínálják az új Wii U-kat

Bizonyára vannak még olyan rajongók, akik beruháznának egy Wii U-ba, de az időzítés nem a legjobb. Mivel a gép gyártása leállt, pofátlan árakon kínálják megmaradt bontatlan konzolokat az Amazonon.

A Nintendo Switch hatalmas siker, ám a cég előző konzolja nem váltotta meg a világot: a koncepció félrement, és anyagilag is bukásnak könyvelhető el. Mindazonáltal számos remek exkluzív játék van rá - még olyanok is, amiket nem portoltak Switchre -, így ha eddig vártál az új gép vásárlásával, elszállt árakkal fogsz találkozni.

Ahogy arra az RSGabe nevű Twitter-felhasználó rámutatott, egészen horribilis összegekért találnak gazdát a vadiúj gépcsomagok az Amazonon. A Nintendo Landet tartalmazó 32 GB-os Deluxe modellt 789 dollárért kínálják, míg a New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U bundle-ért 879 zöldhasút kérnek.

Ha arra számítasz, hogy elég lesz számodra maga az alapmodell, játékok nélkül, akkor is mélyen a zsebedbe kell nyúlnod: a 8 GB-os pakk 729 dollárba fáj. Nincs is ebben semmi rendkívüli, a Wii U gyártása már leállt, a megmaradt készletek pedig fogynak, így az áruk is emelkedik.

Sokkal jobban jársz egy használt konzollal: a felújított gépek 100 dollárnál indulnak az Ebayen.

14 komment - szólj hozzá!