Super Smash Bros. Ultimate - az utolsó karakterek

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 7.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, idő előtt kiszivárgott a Super Smash Bros. Ultimate utolsó öt játszható hőse, akiket a Fighter’s Pass DLC-vel kaphatnak meg a rajongók. Ha félsz a spoilerektől, még véletlenül se kattints tovább!

A ResetEra adatbányászai beleásták magukat a Super Smash Bros. Ultimate kódjába, és leleplezték a Fighter’s Pass DLC-vel érkező öt utolsó hőst. Mint ismert, a megjelenés után a Piranha Plantet kapták meg ingyen az alapjáték tulajdonosai.

A fizetős csomag első résztvevője a Persona 5 Jokerje, ám a folytatásban a Dragon Quest hősét, Erdricket is megkapjuk. míg a sort a Ninja Gaiden Ryu Hayabusája, a Minecraft Steve-je, és a DOOM Marine zárja.

Mindenkinek lesz alternatív kosztümje is - Steve például Master Chiefnek öltözhet, míg Doomguy a Doom 64-ből ismerős rucit kaphatja meg.

A szivárgásban feltűnt Rayman és a Tekkenből ismerős Heihachi neve is, de ezek kevésbé valószínűek. Persze a fenti neveket se vegyétek készpénznek a Nintendo hivatalos állásfoglalásáig.

5.
5.
nomator
Úgyszint beszerzem, az első smash játékom, de olyan jó, hogy nem is értem eddig miért nem próbáltam ki soha, a TGA Joker bejelentéssel csak erősítették ezt az egészet.
4.
4.
PapaYeti
#2: Ez ha jól tudom Gray Fox nem játszható karakter csak egy Assist Trophy.
https://metalgear.fandom.com/wiki/Gray_Fox

De ez a karakter nem ugyan az mint a híresebb Raiden
https://metalgear.fandom.com/wiki/Raiden

2.
2.
Csak nekem tűnik az a kép úgy, mint a Metal Gear Ninja?
1.
1.
PapaYeti
Pár millió + bevétel pár új karakterért a nintendónak :) én biztos megveszem mert fantasztikusan jó lett ez a játék. Annyi tartalommal, hogy az hihetetlen. Mindenki megtalálja neki tetsző játék módot vagy és karaktert. Én eddig minden mortal kombattal játszottam, de verekedős játékokban nekem most ez az első!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...