Márciusra csúszik a Tropico 6

Az önjelölt diktátoroknak még várniuk kell a trópusi banánköztársaságuk felvirágoztatására, hiszen január helyett csak márciusban csaphatnak le a Tropico 6-ra. El Presidente tehát téli szabadságra megy.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
Eggyetértek... Gyerek már felnőtt... 23... Ettől függetlenül az unokákat féltem, útban vannak. Nekem, nekünk már jobb, rosszabb nem lessz, de nekik, a legjobbakat szeretném... Gyerekre száll minden, ha mennünk kell... De az ő gyerekeire nem tudok vigyázni 30-40 év múllva, bárcsak tehetném ! Off vége. xD Játékról... 2.-3.-al sokat játszottam, azóta kimaradt. Lehet újra diktátor bőrbe bújok, kizárólag virtuálisan. :)
#6
#3: Akkor remélem a 7. rész még idén jön :-)
Amúgy most annyiban picit igazat adok az általam sem igazán kedvelt #4-nek, hogy itt rendszerváltás kell. Nem ilyen-olyan, hanem mindenkit kitenni, akinek eddig köze volt a politikához, ebbe beleértve az ellenzéket is, és jöjjön az új nemzedék. Biztos lenne pár sz*r évünk itt Európa közepén, de pl. én már a gyermekem jövőjéért aggódom, nem a sajátomért, mert az már el van b***va.
#5
Buta vagy...
#3
#2: Remélem mire kijön a 7. már nem ezek a...(inkább nem írom le) lesznek... Tudom szép álom, de hátha.
#1
A Modern Warfare 4 cikket nem akarjátok lehozni ? Elég ígéretes lesz ....