Assassin's Creed: Odyssey - ezt kapjuk januárban

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 9.
  • Letöltés
Link másolása
Ebben a hónapban sem maradnak friss tartalmak nélkül az Assassin's Creed: Odyssey-tulajok. Folytatódik a The Legacy of the First Blade, már ha beruháztunk a szezonbérletbe, de ingyenes küldetésekkel is el leszünk látva.

Lehullt a lepel az Assassin's Creed: Odyssey januári tartalmairól. Ami a fizetős oldalt illeti, január 15-én érkezik a The Legacy of the First Blade második epizódja, a tengeri csatákra kihegyezett Hidden Heritage, melyben Achaia blokkádja ellen harcolhatunk. A beugró a 28. szint.

Az ingyenes küldetések sem hiányoznak, hiszen a Lost Tales of Greece keretében megkapjuk a Daughters of Lalaia missziót, amelyben egy nőkből álló csoportot kell kiképeznünk az elnyomóik ellen a hónap első felében. A következő feladat, a Poet's Legacy, amely egy roppant vicces költőre fókuszál Boetiában.

A legfrissebb update-tel élesedik a legújabb küklopszharc: ezúttal az Arges the Bright One névre keresztelt bestiával csaphatunk össze, és győzelem esetén egy durva fegyverrel gazdagodunk, a Hammer of Hephaistosszal. Az 50. szint alatt messziről kerüljük el őt!

Finomodik a játékmenet is, ebben a hónapban már lehetőségünk lesz az ellenfeleink szintjét picit levinni. Eddig a mi szintünkhöz skálázódtak fel az ellenségek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...