Fagyos képeken a Metro Exodus

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 9.
  • Képek
Link másolása
Már csak alig egy hónap, és végre befut a Metro Exodus, így a fejlesztésért felelős 4A Games úgy látta jónak, ha újabb képeket tesz közzé a játékról, hátha valakit még nem győztek meg a folyamatosan érkező trailerek.

Még csak egy napja mutatták be a Metro Exodus sztorielőzetesét, de a készítők máris újabb képekkel örvendeztették meg a játékosokat, melyeken pont ugyanaz látszódik, mint amit már eddig is tudtunk; a játéknak lélegzetelállító grafikája lesz. A látványért egyébként a 4A Games saját fejlesztésű, 4A Engine névre kereszt grafikusmotorja a felelős, melyet az NVIDIA szakembereinek segítségével olyan további funkciókkal szereltek fel, mint a Hairworks, az NVIDIA Advanced PhysX, a mesterséges intelligencián alapuló DLSS vonalsimítás és természetesen a mára már kihagyhatatlan buzzwordként funkcionáló valós idejű sugárkövetés.


Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, időközben befutott a játék speciális, gázmaszkkal, egyedi térképpel és minden földi jóval kiegészített Master Artyom Edition kiadásáról készült előzetes is, mely egyébként a korábban bemutatott Spartan Collector's Editiont is túllicitálja. A pakkból csupán 10 darab készül - egy jut a fejlesztőnek, a többit pedig nyereményjátékok keretében szórják szét.

A Metro Exodus február 15-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...