Még egy utalás az új Splinter Cell-játékra

Egy apró, de annál életképesebb utalást kaptunk arra, hogy a Ubisoft már az új Splinter Cellt kalapálja. Sam Fisher olasz szinkronhangja, Luca Ward osztott meg egy roppant beszédes képet a Facebookon.

A 2013-as Splinter Cell: Blacklist óta reménykednek a rajongók a sorozat visszatérésében, és az utóbbi években egyre több teória látott napvilágot az esetleges folytatásról. A legújabb forrás a tűz közelében van, hiszen Sam Fisher olasz szinkronhangja, Luca Ward tett ki egy roppant beszédes képet a Facebookra:

Ward mellett a háttérben ott vannak Fisher ikonikus éjjellátójának zöld fényei. Ha van egy kis szerencsénk, az úriember már javában dolgozik az új rész szinkronján az olasz rajongók legnagyobb örömére. Az angol területeken és nálunk Michael Ironside baritonjával forrt össze a karakter.

Jade Raymond nemrégiben elárulta, hogy a Ubisoft 2014 derekán egy új Splinter Cell-játékon dolgozott, mielőtt elhagyta a céget. Tavaly márciusban az Amazon szellőztette meg az új részt, ám hivatalos bejelentés azóta sem született, csak egy ígéretet kaptunk, miszerint a széria nincs elfelejtve.

10 komment - szólj hozzá!