Mike Morhaime végleg otthagyja a Blizzardot

Mike Morhaime, a Blizzard egyik alapítója még októberben jelentette be, hogy lemond a cég vezetéséről, a háttérben maradva viszont stratégiai tanácsaival továbbra is segítieni fogja a csapat munkáját. Azonban most már ennek is vége.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#14
Azért az milyen már, hogy a Bungie mostanság vált ki az Activision-Blizzardtól és az alkalmazottak örömükben pezsgőt bontottak. Ezt éppen a Blizzard is fontolóra vehetné és akkor talán mást is láthatnánk az Overwatch, Heroes of the Storm, WoW, Hearthstone kiegészítők f*sásán kívül, hisz rá lennének kényszerítve arra, hogy valami újat és merészet csináljanak saját kútfőből (és nem a Diablo Immortal nem ér).
#13
#11: Na mért a blizzard mit is tett le mostanában az asztalra? Van 1 wow aminek a kiegjeit folyamatosan megkell vásárolni és mellé fizess még havi díjat hogy tudj vele játszani, ja igen ez nem elég akkor még bedobnak 1 ingame store-t is ahova berakják azokat a mountokat amik néznek is ki valahogy. Ne vicceljünk már a blizzard kapzsibb mint valaha és ez már a wotlk óta megy kiadtak egy overwatchot ami 1 különálló játék és univerzum (20 év után tették ezt) és akkor jaj a blizzard mekkora jó, azt nem is említem meg hogy a kiegek amiket wowzhoz gyártanak egyre gyatrább és kb szarnak a communityre úgy ahogy van és van 1 sanda gyanúm hogy a classicot is elfogják kurni.
#11
#9: Ha az összes tehetős fejlesztő és kiadó csak fele ilyen jó lenne mint a blizzard, érnének is valamit. Microfos, ubi, EA és társai hozzák a szégyenteljes átlagukat, de az persze rendben van :)
#10
#9: Vannak...
#9
A Blizzard napjai meg bannak szamlalva. Mar reg csak arnyekuk onmaguknak.
#8
#6: Részben megértelek, de azért azt is nézzük hogy (gondolom nagyon nem érdekelt téged a WoW, mint ahogy engem sem) mégis olyan játékról beszélünk, ami több mint tíz évig a legnagyobb támogatást, frissítést, rajongótábort és nem utolsó sorban a Star Wars, Star Trek, MacGyver vagy Halálos Iramban-hoz hasonló kultuszt tudhat maga mögött immár. Szóval, egy szó mint száz, nem tűnt el csak átalakult :D
#5
#1: Az activision romba fogja dönteni ezt a céget, amit én nagyon sajnálok.
#4
Majdcsak futja neki zsírosdeszkára amíg talál új állást
#3
#2: Szerintem sok beleszólása nem volt abba, hogy a Vivendi összeolvadt az Activisionnel.
#2
#1: Azért ne ferdítsünk,ő volt az is, aki lepaktált velük.
#1
RIP Blizzard. Ő volt az utolsó bástya, aki még kitartott az Activision ellen.