Erre képes az RTX 2060 a Battlefield V-ben

A CES 2019 során az Nvidia bemutatta a piacvezető GPU-szériájának legújabb, a korábbiakhoz mérten jóval kedvezőbb árú szereplőjét. Most a Digital Foundry szakemberei letesztelték, hogy mihez tud kezdeni a Battlefield V-tel.

Kommentek

#50
#44: Azért ezzel vitatkoznék. Leszögezném, hogy 1060-am van, intel cpu-val, úgy mondom ezt. 390X-ről váltottam a fogyasztás, és a zaj miatt. DE! Az, hogy a PH-n leírják azt ami igaz, PL, HOGY A RAY TRACING EGY FOS, MERT AZ, attól még nem AMD fan az oldal. Annyiról van szó, hogy nem tiporják a földbe az AMD-t, mint mindenki más. Mert azt, azért nem érdemlik. De ezek szerint ti pedig elvakult nv fanok vagytok, az sem jobb! Én mindig azt veszem, ami nekem jobb. Intel-AMD kombóm volt sokáig, nem rég váltottam nv-re. Mert most ez jobb. De azt engedjük már meg, hogy mindenki maga döntse el, hogy mit vesz. A réjtrészinggel, meg kitörölhetitek egyelőre, ezt mindenki tudja...
#49
#48: Lehet nyugodtan.. :D :D
Csak amíg a magyaroknak lett jó játék, az nem biztos, hogy másnál úgy megy.
De szerintem hagyjuk is, a lényeg hogy nektek tetszik, meg annak aki szavazott, meg rá szavazott.
#46
#41: Na Te meg a másik H gyerek vagy, magyar oldalakon kívül mutass pár oldalt ahol jól szerepelt, mert az itteni hülyeségek nem érdekelnek.
Számomra a magyar emberek szavazata nem ér semmit.
Hogy miért?? Ti a sz@rnak is adtok egy pontot...
#44
#42: Ph már rég pisosba borult... Teljesen hitelét vesztette az oldal, nem most jópár éve. Már nem is olvasom, pedig kb 10 évig ott voltam.
#43
#15: Nekem forintba átszámítva 170k volt... Evga rtx 2070 xc ultra gaming. 549 euró, akcióba. Komám hozta németből.
#40
#39: Nem neveznék másokat szenny embernek amiért olyat élveznek amit én nem.
#39
#32: Tudod ebből is látszik mekkora gyerek vagy még, és fogalmad sincs az egészről.
Nézz körül kicsit már mondtam, ne csak itt.
Mindenhol le van írva mi a hibája.
Elég csak a kommenteket olvasni, én minden nap olvasom, csak hogy jót nevessek, mennyi szenny ember adott ki rá pénzt.. :D :D :D
#38
#21: Ember te nagyon beteg vagy :D Ezen szakadtam :D Menj orvoshoz, de komolyan :D A PH elfogult??? Egyedül Abu85 ír az AMD-ről, tele van zöld cikkekkel az oldal. Mi az úristenről beszélsz te? :D
#37
#36: Bagoly mondja verébnek hogy nagyfejü, te is valami weeb vagy az avád alapján szóval nem értem az enyém miben ocsmány.
#36
#35: Akár le is törölhetnéd mert valami ritka randa. A legnagyobb vaj ezzel a trollal hogy többet látom ezt az ocsmány avatart.
#35
#34: És valaki bannolhatná ezt a hülyegyereket aki lopja az avámat.
#34
Nem akarna valaki rendet pakolni a kommentek között? :D Az egyik floodol mint egy hülye, a másik kettő (egy) meg veszekedést szít, itt most hétvégén bolondok háza lett :D
#33
#32: Az igazság az hogy én is hányok már a játékos közösségtől már, a sok semmirekellő youtubertől.
#32
#31: Talán nem volt szép, és üzleti szempontból végképp nem helyes, de akkor is a BFV-be kb senki nem tud belekötni mindenki csak ezzel a marketing dumával jön közben meg egy percet sem játszott multiban pl egy Grand Operationt.
#31
#17: BFV-öt csak azért húzták le mert az EA ki mondta az igazságot a communityről, és ez fájt pár csicska youtubernek.