Total War: Three Kingdoms - festői túra Kínában

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 12.
  • Videó
Link másolása
A Creative Assembly vadiúj stratégiájának filmes előzetesében nem a harcokon van a hangsúly, hanem az ősi Kína változatos régióin. Bizony, lélegzetelállító terepen küzdhetünk a dominanciáért!

Vessétek pillantásotokat arra a földre, amiért annyi vért kiontotok majd a március 7-én érkező Total War: Three Kingdomsban! Gyönyörű pusztaságok, büszke hegyvidékek és vérmocskos csatamezők elevenednek meg a legújabb trailerben, miközben megismerkedhettek Zhuge Lianggal, a játék egyik hős csatavezérével!


7.
7.
Cooper911
#2: "az északi törzsek pedig nyugatra menekültek, ahol később hatalmas hódítókként tetszelegtek, a római krónikák hunoknak nevezték őket."
Nem bizonyított, hogy a hunok onnan származnak ez csak a kínai történészek véleménye ami eltér más történészek véleményétől.
Meg mi az, hogy hóditóként tetszelegtek? Nyugaton nem azok voltak? Nyilván nem a kinai seregekhez hasonlitva. Amúgy kína akkor nagyon fejlett volt és manapság is szépen fejlődik.Érdekes lesz ez a játék, már úgy is régen Total war-oztam.
6.
6.
Cooper911
#3: Társasjáték? A Heartstone meg passziánsz nem? :D
5.
5.
zoli12i
Mikor terünk már vissza a középkori Európába ?
3.
3.
Sosem értettem, miért kell ilyen trailert készíteni egy játéknak, ami kurvára nem is így néz ki. Hanem egy feülnézetes "társasjáték".

2.
2.
Ooorky
Erőteljesen gondolkozok a megvásárlásán (ez lenne az első Total War-om), a kínai történelem tele van meglepő dolgokkal.

Pl. amikor Nagy Sándor 80.000 katonával lerohanta Perzsiát és betört Indiába, arról álmodozva, hogy eléri a "Külső tengert", a kínai császárnak 620.000 katonája volt, ironikus módon egyszerre elavultnak számító harci szekerekkel és Európában csak évszázadokkal később megjelenő számszeríjakkal felfegyverezve.

Vagy amikor 320.000 kínai katona átkelt a Góbi sivatagon, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljanak a Xianghu fenyegetéssel (akik ellen őseik a Nagy falat építették), majd teljesen szétzúzták a nomádok seregeit, a déliek a kínaiak vazallusaivá váltak, az északi törzsek pedig nyugatra menekültek, ahol később hatalmas hódítókként tetszelegtek, a római krónikák hunoknak nevezték őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...