Új rendező a Minecraft-mozi fedélzetén

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a Warner Bros. megtalálta a Minecraft-film rendezőjét Peter Sollett személyében. Egy ideig Shawn Levy és Rob McElhenny neve is szóba került, de ők idő előtt feláltak a direktori székből.

A Variety értesülései szerint a Warner Bros. máris új rendezőt talált a Minecraft filmadaptációjához. A mozi már 2014 óta tervben van, miután a stúdió megszerezte a jogokat. Az első kiszemelt Shawn Levy (Night at the Museum) volt, ám a Mojang nem értett egyet az úriember által képviselt iránnyal, így Levy felállt a projekt mellől. 2015-ben a Felhőtlen Philadelphia alkotója, Rob McElhenny került képbe, de a tavaly nyáron ő is távozott kreatív nézeteltérések miatt.

Nos, az új befutó Peter Sollett lett: az úriember a The Village-, a The Path- és a Rise-sorozatok egy-egy epizódját dirigálta le, de nevéhez fűződik még a kritikailag elismert A nő, akit szerettem című életrajzi film is. Tehetséges szakemberről van szó.

A lap szerint az adaptáció sztorija egy tizenéves lányról és kalandorok egy csoportjáról szól, akik a világ megmentésére törekednek, hiszen az Overworld egyik szörnye, egy Ender Dragon a békét fenyegeti.

A producerek Roy Lee és Jon Berg lesznek. Habár a premiert az idei évre szánták, a rendezőcsere miatt nem lennénk meglepve, ha csak jövőre lenne belőle valami.

1.
1.
JohnSpartan
Nem csoda hogy távoztak! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...