Verizon - még egy játékstreaming szolgáltatás indul

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Napokkal ezelőtt számoltunk be róla, hogy az Amazon is saját játékstreaming platformot indít, máris itt az újabb trónkövetelő. A Verizon Gaming tesztelése már elkezdődött NVIDIA Shielden, és jelenleg 135 játékot tartalmaz.

Újabb kihívóval bővül a játékstreaming szolgáltatók névsora. A Google, az Amazon, a Microsoft, a Sony és az Electronic Arts után a Verizon is belép a piacra egy önálló platformmal, amely Verizon Gaming néven fut - tudta meg a The Verge.

A munkálatok már előrehaladottak, az alfateszt jelenleg NVIDIA Shielden fut, de a jövőben más androidos készülékek is támogatottak lesznek. A játékok futtatásához tehát csak egy alkalmazás, stabil és gyors internetkapcsolat kell, valamint egy Xbox One-kontroller, amely vezeték nélkül csatlakozik a Shieldhez, illetve az androidos eszközökhöz.

Jelenleg több mint 135 játék fut tesztelés alatt, köztük a Fortnite, a Red Dead Redemption II, a God of War és a Battlefield V is. Azaz sok olyan cím is a repertoár része, ami PS4- vagy konzol-exkluzív, de ezzel a kezdeményezéssel más eszközökön is játszhatóvá válnak. És ugye nem kell ecsetelni, hogy milyen potenciál lenne abban, ha a Verizon Gaming egyszer PC-re költözne.

15.
15.
shatterhand
#9: Uncharted,gow, horizon ezek nem csak az aktuális évre vonatkoznak. 2év múlva ,ha vki gépet vesz ott egy ilyen exkluzív lista és kész. Rengetegen vannak akik későn szállnak be a konzolvasarlasba. Generaciovaltasnal is vannak akik újra várnak, míg másokbak az még drága es 2-3evre vedznek olcsóbban egy kifutó gépet tele jó játékkal.
Ezért is vannak az exkluzivok. A bevétel ezeknél max a kiadáscsökkentésre elég és már anbak id örülnek. Egyfajta reklámra fordított pénz ami még vmennyire vissza is jön és a célját is eléri.
12.
12.
crytek
#7: Tudatni kéne pl a Sonyval is hogy európa nem áll rosszul és hozhatnák ide is a ps now-ot.
9.
9.
delphijos
#3: Igazából a GOW PS-en már “kifutotta” magát. Aki emiatt vett volna PS-t, már úgyis megtette. Akt a játék érdeket nagy valószínűséggel megvette. És csak plus bevétel. Miért ne mennének bele ?
8.
8.
frankdelgado
Na a végén még pc-n, xbox kontrollerrel fogom tolni a GOW-ot! Csicska rizsevők!
7.
7.
Chrysh
#5: Mondjuk Magyarország egész jó hálózati lefedettséggel büszkélkedhet tudomásom szerint szemben mondjuk az USA-val ahol ez a stream dolog nem feltétlen sülhet el jól.
6.
6.
TrishtanAG
#5: A stabilitás és az input lagg a probléma inkább, mintsem az internetsebesség. KB. 30 megabit már elég egy tökéletesen kinéző fullHD 60 FPS-hez, ugyanis valójában "csak" egy videót látsz a játékról, amire reagálsz a conttrollerrel.
5.
5.
cso88ex
Ne legyen igazam, de majdnem biztos vagyok benne, hogy nem fog összejönni ez az egész játék stream dolog. Egyszerűen az internet sebessége, és stabilitása miatt. Nagyon sok helyen még mindig nincs extra gyors internet, ha pedig van is, a stabilitással lesznek gondok. Még egy online multiplayer szerverrel is sokszor akadnak problémák a legnagyobb neveknél is, miközben ott maga a játék fizikai eszközön fut, tehát elvileg csak a tökéletes kapcsolatra kéne öszpontosítani. Ha a teljes játékot, késleltetés nélküli vezérléssel akarunk streamelni... Hajjaj... Egyáltalán van erre kapacitás? Biztos, ha már ennyire lelkesen ugrálnak bele a cégek. Valamit tudnak, amit mi nem. Na majd kiderül.
4.
4.
#3: Ezek szerint mégis rábólintottak. Az engedélyek nélkül nem lehetne fent a játék.
3.
3.
shatterhand
#2: ?
God of wart azért finansziroz a sony,hogy a ps4et eladja.
2.
2.
crytek
#1: A pénznek általában nem szokott az utjában állni semmi :)
1.
1.
shatterhand
God of war? Nincs vmi jogi akadalya ennek? Pl ,hogy Sony tulajdon es csak ps now keretében mehet max.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...