Tavaly a Fortnite volt a legnépszerűbb cím Switchen

A Nintendo elárulta, melyek voltak a leggyakrabban játszott játékok 2018-ban a hibridkonzolon. A lista élén az Epic Games battle royale-játéka, a Fortnite áll, de az top 5 többi résztvevője egytől-egyig exkluzív cím.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#12
Kömény vagy, mint a kád széle.
#11
#10: Te megnyugodhatsz. A kislányokat nem bántja.
#10
Megjött a helyi keményarc és az utca túloldaláról jól beszólt, majd elfutott.
#9
Nem csodálkozom, h népszerű. Ilyen rabbit, meg mario, meg kincskeresős mangatörpék között... Persze nem szólom le, a gyerekek biztos szeretik. Én is gondolkodtam szviccsen, de az árábol inkább vettem 2 tabletet, arra ingyen töltögetik le a pulyák az ilyen hülyeségeket...
#8
Hm talán azért lehet mert ingyen van és ráadásul cross platform is valamint nem kell hozzá túl sok skill hogy esetleg megnyerd csak jól kell rejtőzni. XD :D
De néha én is tolok 1 gamét vele mivel gyorsan lezavarható és utána lehet csinálni a tennivalókat
#7
#6: Ja, ezt most nem is neked céloztam, hanem úgy mindenkinek, mert sokat olvasom ezt, ami szerintem nem feltételen igaz.
#6
#5: Nem sztereotípia ezt most Te látod bele. Én azt írtam, ha tizen éves lennék akkor nagyobb eséjel tetszene mert akkortájt érdekeltek az ilyesmik. Zelda és Super Marió meg most, érdekel, de lehet hogy valakinél ez pontt fordítva van és a márió kötötte le tizen évesen. Igazábol ha jól mulatsz közben nem mindegy ? :)

Az viszont tény, hogy mikor játszottam vele és nézegettem youtube videókat egyszer sem találkoztam karcosabb hangú játékossal. Sőtt amint meghalloták a hangomat kétszer úgy is reagáltak rá hogy LOL kinek az apja jött fel játszani ??? :) Ellentétben LOTR vagy WOW al ahol gyakran belefutottam "idősebbekbe".
Tehát valószínűnek tartom, hogy tulnyomó részt nem a vének játéka a Fortnite, de ez miért vonna le bármit az értékéből?
#5
De amúgy mi ez a sztereotípia, hogy a Fortnite a tizenéveseknek készül? Ez megint olyan butaság, mint ahogy a Nintendo összes játéka 6 éveseknek szól.
#4
#2: +1

Én 2 órát adttam neki és úgy töröltem mint ha fegyvert szorítottak volna a fejemhez... DE! megértem azokat akik szeretik csak nagyon nagyon nem az én világom. Talán ha tizenéves lennék ismét.De annyi más játék mellett még csak listán sincs.
#3
És nem véletlenül! Rohadt jó multiplayer élmény!
#2
Fortnite-ot én is feltelepítettem mikor megvettem a gépet, hogy kipróbáljam milyen sebességgel tölt (neten sokan sírtak, hogy sz*r a wifi rajta), elindítás nélkül töröltem.

Nálam a legnagyobb meglepetés a Mario + Rabbids volt, nem vártam ilyen jó játékot az Ubitól, legjobb x-com játék amivel valaha játszottam.

Legnagyobb csalódás pedig a Mario Tennis, el is cseréltem másik játékra...
#1
Gyász...