Brit toplista: jól nyitott a New Super Mario Bros. U

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 14.
  • Toplista
Link másolása
Visszafogott héten vagyunk túl, nem is nagyon volt játékmegjelenés, így talán nem meglepő, hogy a korábban Nintendo Wii U-ra kiadott New Super Mario Bros. U Switch-kiadása simán az élen nyitott.

Remek rajttal indított a Nintendo Wii U masinájára 2012-ben megjelent New Super Mario Bros. U Deluxe-kiadása, ami ezúttal Nintendo Switchen tesz próbát, többek között bővített karakterválasztékkal és a korábban bemutatott, Luigi-centrikus DLC-vel karöltve.

A mostani megjelenés egyébként sikeresebben indított, mint hét évvel ezelőtt, a számok alapján ugyanis 24,8 százalékkal több fogyott a játékból Switchen, mint anno Wii U-n. Ez a teljesítmény pedig elegendő volt ahhoz, hogy letaszítsa a trónról a FIFA 19-et, aminek eladásai 52 százalékkal estek vissza.

A múlt héten még ezüstérmes Red Dead Redemption 2 ezúttal a harmadik helyig jutott, köszönhetően annak is, hogy közel 53 százalékkal estek be a vadnyugati lövölde eladási mutatói.

Az újonnan érkezők közül a Tales of Vesperia: Definitive Editionnek sikerült egész jól a rajtja, a 11. helyen kezdett. A Nintendónak egyébként jól alakul az év eleje, hiszen az éllovas mellett az ötödik és hatodik helyen is Switch-játékokat találunk, a Smash Bros és a Mario Kart személyében. A legjobb tízbe a múlt héten még 16. Grand Theft Auto V is visszaverekedte magát, ráadásul egészen a 8. helyig verekedte el magát.

A hónap vége viszont izgalmasabban alakul majd, hiszen olyan játékok érkeznek január vége felé közeledve, mint az Ace Combat 7, a Kingdom Hearts III és a Resident Evil 2 remake-je.

  1. New Super Mario Bros. U Deluxe
  2. FIFA 19
  3. Red Dead Redemption 2
  4. Call of Duty: Black Ops 4
  5. Super Smash Bros. Ultimate
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Battlefield V
  8. Grand Theft Auto V
  9. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  10. Forza Horizon 4
  11. Tales of Vesperia: Definitive Edition
  12. Pokemon: Let's Go, Pikachu!
  13. Spyro Reignited Trilogy
  14. Assassin's Creed: Odyssey
  15. Super Mario Party
  16. Fortnite: Deep Freeze Bundle
  17. Fallout 76
  18. Just Cause 4
  19. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  20. LEGO Harry Potter Collection
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...