Battlefield V - a héten folytatódik a Tides of War

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 14.
  • Letöltés
Link másolása
A DICE és az Electronic Arts megerősítette, hogy a héten folytatódik a Tides of War, aminek legújabb eseménye a Lightning Strikes lesz, ami nemcsak új, heti kihívásokat, de új játékmódokat is tartalmazni fog.

Ezen a héten csütörtökön, vagyis január 17-én folytatódik a Battlefield V Tides of War-sorozata. A második felvonás Lightning Strikes néven fut majd és rengeteg újdonsággal kecsegtet, amelyeket a következő hetekre, hónapokra elosztva kapunk meg, vagyis csütörtökön nem a teljes csomag debütál. Így a négyfős kooperatív mód, a Combined Arms is csak februárban jelenik meg. A játékmódban majd különböző feladatokat kell teljesítenie a csapatnak. 

Kóstolót kapunk a Squad Conquest módból, ami a már ismerős Conquest taktikusabb változataként két nyolcfős társaságra bontja a játékosokat, korlátozott újraéledési lehetőséggel. A játékmód elérhető lesz az Arras, Rotterdam és Hamada térképeken. Szintén a Lightning Strikes során tér vissza a Rush mód. A bemutatkozásra márciusig kell majd várnunk.

Végezetül érkezik egy teljesen új Grand Operation is, miközben heti kihívások, új testreszabási lehetőségek és fegyverek is helyet kaptak a csomagban (Zk-383 SMG, M1922 MMG)

A Tides of War következő eseménye teljesen ingyenes lesz, és PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megkapják a rajongók.

20.
20.
gorbesz
Hmm. Kialakult a kep. Ezek a free dlck arra jok hogy a gamet kb az osszes dlc kiadasa utan vedd meg, akkor lesz teljes erteku.
17.
17.
Szmoli11
Én nagy bf fan vagyok az összes rész megvan, De én is érzem h kezd egyre unalmasabb lenni gyakran visszatérek a 3 hoz az meg mindig jó . Sajna valamit nagyon elkurtak , a fegyverekkel se vagyok kibékülve a pályákkal se és igen a legnagyobb HIBA a szerverek ... meg mindig azok a fos dedikált szar szerverek vannak .. komolyan agyam eldobom.... hazudnék ha azt mondanám nem jatszok vele . De nem is vagyok elégedett . Ahhoz képest h régen milyen fasza játékokat tettek le az asztalra . Nem is beszélve a battlefrontrol ott is ez a helyzet ! Pár hónapig tilos és utána unalomba fullad.
16.
16.
Animejetix
#15: Lehet azt hiszi hogy a CoD-ról van itt szó, azt se tudja hogy a BFV egy másik játék. Viccet félre téve 7 évig nem toltam multiban semmilyen fps-t ezidáig. Örülök hogy a battlefield5 kijött, ez a játék törte meg a hosszú csendet! MoH Airborne óta nem mulattam ilyen jót! Színekben gazdag és nen fakó textúrák, gazdagon ellátva hangokkal, zenével, beszédekkel, öröm a fülemnek is! Fegyverek puffogása eszméletlen élményt nyújt, pálya design csillagos 5ös, tiszta Medal of Honor, ennek a játéknak van lelke!!! Érezhetően kellemes atmoszféra, ámbár még szegényes de mélyen az Enyémnek érzem! Szerverek pedig terheltek, lehet nem vagyok egyedül a véleményemmel? :)
5.
5.
ollie92
DICE 8====D~~{pacs1rta} xD
4.
4.
Ooorky
Ja tényleg, ez a játék létezik.
Már el is felejtkeztem róla.
3.
3.
Sid3481
Remélem lesz plusz szint lépés is és végre megoldják, hogy ne csak a napi cc-t kapjuk meg!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...