Battlefield V - a héten folytatódik a Tides of War

A DICE és az Electronic Arts megerősítette, hogy a héten folytatódik a Tides of War, aminek legújabb eseménye a Lightning Strikes lesz, ami nemcsak új, heti kihívásokat, de új játékmódokat is tartalmazni fog.

Ezen a héten csütörtökön, vagyis január 17-én folytatódik a Battlefield V Tides of War-sorozata. A második felvonás Lightning Strikes néven fut majd és rengeteg újdonsággal kecsegtet, amelyeket a következő hetekre, hónapokra elosztva kapunk meg, vagyis csütörtökön nem a teljes csomag debütál. Így a négyfős kooperatív mód, a Combined Arms is csak februárban jelenik meg. A játékmódban majd különböző feladatokat kell teljesítenie a csapatnak. 

Kóstolót kapunk a Squad Conquest módból, ami a már ismerős Conquest taktikusabb változataként két nyolcfős társaságra bontja a játékosokat, korlátozott újraéledési lehetőséggel. A játékmód elérhető lesz az Arras, Rotterdam és Hamada térképeken. Szintén a Lightning Strikes során tér vissza a Rush mód. A bemutatkozásra márciusig kell majd várnunk.

Végezetül érkezik egy teljesen új Grand Operation is, miközben heti kihívások, új testreszabási lehetőségek és fegyverek is helyet kaptak a csomagban (Zk-383 SMG, M1922 MMG)

A Tides of War következő eseménye teljesen ingyenes lesz, és PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megkapják a rajongók.

20 komment - szólj hozzá!