Battlefield V - a héten folytatódik a Tides of War

A DICE és az Electronic Arts megerősítette, hogy a héten folytatódik a Tides of War, aminek legújabb eseménye a Lightning Strikes lesz, ami nemcsak új, heti kihívásokat, de új játékmódokat is tartalmazni fog.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#20
Hmm. Kialakult a kep. Ezek a free dlck arra jok hogy a gamet kb az osszes dlc kiadasa utan vedd meg, akkor lesz teljes erteku.
#18
tolom*
#17
Én nagy bf fan vagyok az összes rész megvan, De én is érzem h kezd egyre unalmasabb lenni gyakran visszatérek a 3 hoz az meg mindig jó . Sajna valamit nagyon elkurtak , a fegyverekkel se vagyok kibékülve a pályákkal se és igen a legnagyobb HIBA a szerverek ... meg mindig azok a fos dedikált szar szerverek vannak .. komolyan agyam eldobom.... hazudnék ha azt mondanám nem jatszok vele . De nem is vagyok elégedett . Ahhoz képest h régen milyen fasza játékokat tettek le az asztalra . Nem is beszélve a battlefrontrol ott is ez a helyzet ! Pár hónapig tilos és utána unalomba fullad.
#16
#15: Lehet azt hiszi hogy a CoD-ról van itt szó, azt se tudja hogy a BFV egy másik játék. Viccet félre téve 7 évig nem toltam multiban semmilyen fps-t ezidáig. Örülök hogy a battlefield5 kijött, ez a játék törte meg a hosszú csendet! MoH Airborne óta nem mulattam ilyen jót! Színekben gazdag és nen fakó textúrák, gazdagon ellátva hangokkal, zenével, beszédekkel, öröm a fülemnek is! Fegyverek puffogása eszméletlen élményt nyújt, pálya design csillagos 5ös, tiszta Medal of Honor, ennek a játéknak van lelke!!! Érezhetően kellemes atmoszféra, ámbár még szegényes de mélyen az Enyémnek érzem! Szerverek pedig terheltek, lehet nem vagyok egyedül a véleményemmel? :)
#15
#6: Szerintem Te keversz két játékot! Hol lennének ezek a pályák már kicsik?
#13
#12: Mindenhol trollkodni akar.
#12
#6: Én nem hiszem el hogy játszottál a játékkal....
#11
#6: Kicsik a pályák hát talán nem TDM-et kéne tolni hanem Grand Operationt. Az összes pálya relative nagy főleg ebben a módban.
#10
#8: Be is szopták rendesen, nem szívjóságból akciózták le félárra utána az eladások láttán, meg gondolom követeltek pár fejet a részvényesek.
#7
#6: Minden ember más, másoknak más igényeik vannak.
Valaki nem szereti a 64főt, neki elég a 32.
Nekik is készül.
#5
DICE 8====D~~{pacs1rta} xD
#4
Ja tényleg, ez a játék létezik.
Már el is felejtkeztem róla.
#3
Remélem lesz plusz szint lépés is és végre megoldják, hogy ne csak a napi cc-t kapjuk meg!
#2
#1: Az ám! Megjelenés óta nyomom.Hihetetlen jó lett a játékmenete a core gunplay.