Új rendezőre talált az Uncharted-film

Alig egy hónapja érkezett a hír, miszerint Shawn Levy elhagyta Uncharted-film csapatát. Úgy tűnik, hogy a stafétát a 10 Cloverfield Lane rendezője, Dan Trachtenberg veszi át.

Nathan Drake előbb-utóbb a mozivászonra kerül, csak várjuk ki a végét! Az Uncharted-játékok mozis adaptációja már hosszú évek óta a tervezőasztalon ragadt, közben pedig a rendezők csak úgy jöttek és mentek. Karácsony előtt érkezett a hír, hogy a projekt újra vezető nélkül maradt, most azonban úgy tűnik, hogy ismét minden sínen van.

A Variety hozta le először a hírt, miszerint a 10 Cloverfield Lane rendezője, Dan Trachtenberg dirigál majd a kamerák mögül. Az úr számára biztosan nem idegenek a videojátékok, hiszen az első hollywoodi produkciója előtt a Portal: No Escape rövidfilm rendezőjeként ismerhettük őt.

A rendezőváltás mellett egyébként a film forgatókönyve is átírásra kerül, a Variety pedig néhány korábban hallott pletykát ezúttal meg is erősített. Egészen biztos tehát, hogy Tom Holland játssza majd a fiatal Nate szerepét, a történet pedig egy eredetsztori lesz - megtudhatjuk, hogy az ifjú kincsvadász hogyan találkozott először társával, Sullyval. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ez hasonlít-e majd az Uncharted 3 jeleneteire, vagy esetleg egy teljesen új történetről van-e szó.

2 komment - szólj hozzá!