City of Brass - az Ezeregyéjszaka meséi Switchre is

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A BioShock-veteránok alapította Uppercut Games megerősítette, hogy az Ezeregyéjszaka meséi által inspirált City of Brass a következő hónap elején Nintendo Switchen is elérhető lesz.

A City of Brass egy az egyben olyan élményt kínál, mintha megelevenedtek volna az Ezeregyéjszaka meséinek lapjai. Főhősünkkel véletlenszerűen generált térképen kell helytállnunk, miközben tolvajként a város szívében jól elrejtett értékes kincsekre vadászunk. Kalandjaink során nemcsak az ellenfelekre, de a különböző, javunkra is felhasználható csapdákra is oda kell figyelnünk, a megszerzett, felszedhető cuccokkal pedig dzsinnekkel üzletelhetünk.

A játék korábban PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelent, most pedig Nintendo Switchre tart. A premier február 8-án lesz esedékes.

6.
6.
B4ziJoe
#1: A procedurális generálás pont, hogy a 21.század. Normális esetben arra van, hogy erőforrást szabadítson fel és másra fordítsák. Természetesen meg kellene találni egy egyensúlyt, mert az tenyleg nem jó ha ész nélkül használják. Az, hogy aztán kreativitás hiányában mi lesz belőle azt ne a technológiának rójuk fel...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...