Jövő héten kibővül a Shadow of the Tomb Raider

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 16.
  • Letöltés
Link másolása
A Square Enix megerősítette, hogy jövő héten újabb DLC-vel, a várva várt The Nightmare kalanddal bővül Lara Croft modern kori trilógiájának záróakkordja, a Shadow of the Tomb Raider.

A Tomb Raider hivatalos Twitter-oldalán jelentette be a Square Enix, hogy jövő héten kedden mutatkozik be a Shadow of the Tomb Raider következő kiegészítése, a The Nightmare DLC.

A csomagban a kalandor hősnő egy elveszettnek hitt, régi baráttal találja majd szembe magát, miközben egy ősi, misztikus fegyvert igyekszik majd megszerezni. Ezúttal is kapunk majd sok-sok rejtvényt, felfedezhető sírt és ellenfelet.

A bejelentés mellé érkezett egy teaser kép is, ami szerint a DLC helyszíne a Croft-birtok lesz.

18.
18.
kopic
Amugy megneztem kivancsisagbol a jatek elejet es sajnos iszonyat onzo, irritalo Lara karaktere. Nalam tuti kimarad.
17.
17.
kopic
16.
16.
KENKILL
Kibővül a shadow of the tomb raider? Nagyobb lesz az árnyéka?
15.
15.
delphijos
#13: Én is úgy vagyok vele hogy van még csomó befejezni valóm. És a 12 jó ár , de ha nekem nem sürgős , akkor még annyi se lesz. A Rise-t valami 5e alatt vettem akcióban. És nem volt rosszabb játék mint amikor kijött. Persze biztos benne van hogy nincs elég időm játszani, de nincs olyan cim ami miatt első nap rohannék a boltba teljes áron.
11.
11.
Yanez
#9: Én is pl csak később szerzem majd be, de nem azért, mert nem érdekel vagy mert szar lenne. Egyszerűen itt rohad egy raklapnyi cím, ami kitolásra vár, vagyis bőven van még időm rá, mert amúgy musthave.
7.
7.
Ra1D3n
#6: Ha még számolom, hogy homeolok, akkor csak 6000Ft volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...