Jövő héten kibővül a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix megerősítette, hogy jövő héten újabb DLC-vel, a várva várt The Nightmare kalanddal bővül Lara Croft modern kori trilógiájának záróakkordja, a Shadow of the Tomb Raider.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#18
Amugy megneztem kivancsisagbol a jatek elejet es sajnos iszonyat onzo, irritalo Lara karaktere. Nalam tuti kimarad.
#17
#16: Ja, a seggenek.
#16
Kibővül a shadow of the tomb raider? Nagyobb lesz az árnyéka?
#15
#13: Én is úgy vagyok vele hogy van még csomó befejezni valóm. És a 12 jó ár , de ha nekem nem sürgős , akkor még annyi se lesz. A Rise-t valami 5e alatt vettem akcióban. És nem volt rosszabb játék mint amikor kijött. Persze biztos benne van hogy nincs elég időm játszani, de nincs olyan cim ami miatt első nap rohannék a boltba teljes áron.
#13
#10: Backlogom nekem is van, amit néha 1-2 cím hátrébb nyom. Mivel kedvem volt TR-ezni és nagyon jó áron tudtam megszerezni konzolra, ezért nem haboztam az előrendeléssel. Sőt, ami azt illeti a TR-rel még nem is végeztem, mert tervezek benne egy new game+ végigjátszást, és csak az első dlc-t nyomtam ki benne, csak azóta időközben pótoltam a Far Cry 5-öt, valamint belekezdtem a Red Dead Redemption 2-be, ami viszont annyira szuper játék, hogy még hetekig tuti nem fog más pörögni :) Persze érthető ez a dolog innen nézve, hogy backlog, de alapvetően meg nem erre gondol az ember véleményem szerint.
#12
YanezModerátor
#10: Megelőztél. XD
#11
YanezModerátor
#9: Én is pl csak később szerzem majd be, de nem azért, mert nem érdekel vagy mert szar lenne. Egyszerűen itt rohad egy raklapnyi cím, ami kitolásra vár, vagyis bőven van még időm rá, mert amúgy musthave.
#9
#8: Ha szar a játék, akkor az már standard kiadásban is szar lesz a felhasználónak, nem kell ahhoz goty. Nekem speciel volt lehetőségem 30.000Ft helyett 12.000Ft-ért megvenni a Croft editiont, érdekelt is a cím az előző részek tükrében, meg akkor még ez az összeg is feleződött, így nálam nem is volt kérdés a vásárlás. Mondjuk az más, hogy szerintem nem lett az igazi ez a része a TR szériának, de azt a rászánt 6000Ft-ot megérte.

Steam-en meg ha megveszi az ember, és netán nem jön be, akkor még mindig van esély refundra is.
#7
#6: Ha még számolom, hogy homeolok, akkor csak 6000Ft volt.
#6
#4: Nem értem én ezeket a kommenteket, hogy várnak emberek a teljes kiadás/goty megjelenésééig. Persze praktikus, mert megjelenéskori árhoz képest mindenképp olcsóbb lesz majd a goty, de pl a Shadow of the Tomb Raider-t én pl 12000Ft-ért vettem Xbox One X-re digitálisan, előrendelve.
#5
#4: Biztos kiadják majd, de még nem mostanában. Áprilisig - májusig havi 1 DLC-nek még jönnie kell. Szerintem karácsony. Amúgy nekem rendesen bejön ez a játék :)
#2
#1: Már van ilyen kiadás. Az a neve, hogy Shadow of the Tomb Raider Croft edition. G2A-n 13216Ft.