Dysmantle - minden rombolható ebben az RPG-ben

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A 10tons felülnézetes sandbox szerepjátékában egy olyan világot járhatsz be, melyben nincs más emberi lény rajtad kívül. Viszont mindent lerombolhatsz és alkotóelemeire szedhetsz, amiből szinte bármit craftolhatsz.

Amikor hosszú évek után elhagyod a menedékhelyedet, egy olyan világban találod magadat, ahol nincsenek más emberek. Csupán gonosz és csúnya lények, míg a természet lassan visszahódította mindazt, ami mindig is az övé volt. A helyzet pedig csak rosszabbodik.

Ebbe a posztapokaliptikus közegbe kerülünk Dysmantle című nyitott világú szerepjátékban, a cél az, hogy elhagyjuk ezt az átkozott szigetet. A 10tons csapata sokat ígér: állítólag a játékban található objektumok 99 százaléka lebontható valamilyen eszközzel, ami bizony a túléléshez elengedhetetlen.

A harc és a felfedezés mellett menedékhelyet építhetünk magunknak, különféle eszközöket barkácsolhatunk. Vagy nyakunkba vehetjük a vadont és megszelídíthetjük a vadállatokat, de még növénytermesztéssel is foglalkozhatunk. A föld felett és alatt, a régi Öregek sírjaiban számos fejtörő vár megoldásra.

A 10tons saját 3D-s motort készített a Dysmantle alá, így minden saját ötletet kidolgozhatnak kötöttségek nélkül. A PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre érkező játékról idén további részletek várhatóak.

3.
3.
vincentvega
Project Zomboid-hoz hasonlít.
2.
2.
colors
Az Astroneer-ben szétszedhető egy egész bolygó vagy építhető egy másik. Habár még nem próbáltam, túl időigényes lenne.
1.
1.
crytek
Léteznek még csodák ismét egy single game...várjuk ezerrel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...