Még egy stúdiót nyitott a Hitman fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 16.
  • Biznisz
Link másolása
A dán IO Interactive egy új stúdiót nyitott a svédországi Malmőben. A csapat elsődleges feladata az, hogy "minőségi tartalmat gyártson" a Hitman-frencsájz számára, de vannak utalások egy vadonatúj játékra is.

Bejött a függetlenség az IO Interactive-nak: a csapat új stúdiót nyitott a svédországi Malmö városában. A vezérigazgató, Hakan Abrak szerint a koppenhágai anyastúdió és az új brigád már "egy családba" tartozik, feladatuk a Hitman-sorozat támogatása lesz, bár más projektektől sem zárkóztak el.

A közlemény szerint teljesen "új univerzumokon és frencsájzokon" dolgoznak a jövőben az IO-nál, így van rá esély, hogy nemcsak a kopasz bérgyilkos történetei folytatódnak. Sajnos nem lehetséges, hogy a Kane & Lynch vagy a Freedom Fighters kap majd új részt, lévén ezekkel a brandekkel nem az IO rendelkezik.

A fejlesztők legutóbbi játékát, a Hitman 2-t mi is imádtuk.

3.
3.
GAMEROD
Nagyon helyes, folytassák is csak a Hitman-t amíg lehet. Így is kevés az olyan játék ami a való életben játszódik, szinte nincs is, csak posztapokaliptikus grimm mesékkel van tele minden.
1.
1.
Sonymeans
Én úgy tudom a Freedom Fighters jogai az IO-nál vannak, pont azért mert a folytatáshoz az EA már magáénak akarta az IP-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...