Assassin’s Creed: Odyssey - befutott az új DLC

Második epizódjához érkezett a Legacy of the First Blade DLC, amit nem csak a sztori miatt érdemes végigvinni: minden egyes skillfa új képességekkel bővült. A Ubisoft két új kedvcsinálóval toldotta meg a premiert.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#4
#3: Gondolom. Mar az origins-ben is 100 oram van :D
#3
#2: Az a rövidebb szabi nem lesz elég
#2
#1: En meg azt banom, hogy az Origins-bol nem a gold-ot vettem meg. Meg azt elviselem, hogy a hozzajuk kapott uj regiok kimaradnak, de hogy betesznek olyan bossfightot a sima verzioba, amihez 43 szint kell, es a dlc nelkul 40 fole nem mehetsz, na az mar idegesit. Osiris kardjat meg megszerezhetem, de a pancel tobbi reszehez Sekhmet-et is le kene gyozni, amihez mar 43 szint kell. Ugyan megengedi, hogy megkuzdj vele, de meg normal szinten is legendasra feltapolva sem megy. Ramkuld vagy 6 pokolfajzatot egyszerre, plusz meg figyelj a tuzre is amivel megszor kozben, bekapsz egy utest egy sima ellenfeltol es a 3 csikbol 1 lemegy. Mar a hajam teptem az idegtol.
Amugy nagyon jo iranyba megy az Ubi ezzel a valtozasokkal, az Odyssey is megvan, de majd egy rovidebb szabi kozben fogok nekilatni.
#1
Basszus, hihetetlen, hogy micsoda anyagmennyiséget belerak a kiadó ebbe a játékba.
Már bánom a Gold megvételét, 180 óra után ennyi új kiegészitő után még a felét sem csináltam végig, és akkor még jönnek a remastered verziók is márciusban.

Meh...legfeljebb nem kap új játékot a kis nemecsekernő karácsonyig.