For Honor - bemutatkozott az év első hőse

  • Írta: szlav
  • 2019. január 17.
  • Letöltés
Link másolása
Elindult a For Honor harmadik évadja, az új szezonhoz pedig új hős dukál. A Black Prior rend feje, Vortiger egy hullámos, kígyószerű karddal és egy hatalmas pajzzsal lép a csatatérre.

A Black Prior lovagjait Apollyon csúnyán megvezette a lovagok, vikingek és szamurájok háborúja során, a szétszóródott rend most azonban egykori vezérük, Vortiger vezetésével ismét a színre lép. A főnökük pedig nem viccel: egy igazi monstrumról van szó, aki különös kardjával és hatalmas pajzsával biztosan kitűnik majd az ellenfél sorai közt.

A For Honor szokásához híven a harmadik szezonbérletére előfizetők ezúttal is egy héttel korábban próbálhatják majd ki az új hősöket, így Vortigert is.

5.
5.
Ooorky
#2: Vagy mert hamis reklámozást toltak itt is (what a twist), haverral feljavított Mount and Blade-et vártunk realisztikus történelmi felszerelésekkel, helyette a zárt bétában kaptunk egy fantasy fostengert, le is mondtuk az előrendelést.
4.
4.
Batman
Igen, ps-en meg xboxon is gyorsan talál meccset, jó vele játszani, főleg ha többen vagytok haverokkal.
2.
2.
Lorthirash
#1: Persze csak én Pc-n, szerintem alapvetően az ötlet zseniális , csak itt-ott a megvalósítás nem tökéletes, pl: túlságosan nehéz a játék sokaknak.
1.
1.
Darksiders84
Ezzel játszik még valaki? Komolyan kérdezem mert engem lehet érdekelne tudom a single kampány rész betanulós semmi viszont mostmár van Ps+ -om.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...