Forza Horizon 4 - 7 millióan próbálták eddig ki

Bejött a Forza Horizon 4-nek, hogy az Xbox Game Pass szolgáltatáson keresztül is elérhető, az októberi megjelenés óta több mint hétmillióan voltak kíváncsian arra, hogyan is sikerült a Playground Games versenyjátéka.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#31
#23: A Project Carsban sem kapcsolok ki minden segítséget, nem az a célom, hogy földhözvágjam a kontrollert és addig ugráljak rajta, míg két molekula egyben van :) Nem az irányítás nehézségével van a bajom, hanem azzal, hogy egy autóversenynek álcázott mariokart. Repkedünk, átmegyünk kőfalakon, tüzijátékozunk, vattacukorkodunk. Nem jött be.
#29
Minden rissz-rossz autós játékról van valami hír (itt most nem a Forzára céloztam) de a The Grand Tour Game-ről semmi, pedig elég érdekesnek tűnik.
#28
Gyönyörű játék, de amúgy egy vicc. Gran Turismo. Na az már igen. (Mondom boxosként.)
#27
Itt Fanatec cuccok vannak. Semmi gond, drift főképp. ;)
#26
#25: Heheh pontosan. Az ilyen fickók szerintem amúgy nem is játszanak, csak mondják tovább, amit más játékokról máshol olvastak.
#25
#12: egy "egy Assetto Corsa vagy Dirt Rally"-val ha összevetetted a Horizont, stílusban akkor ott nálad a baj, nem a kormánnyal :D
#24
#19: Esetleg ha elküldöd a beállításokat amiket használsz azt megköszönném :)
#23
#22: Azert nagyon kivancsi vagyok, hogy az osszes seitseget kikapcsolva hogy autoznal a jatekban ugy, hogy ne nagyon utkozz, minnel gyorsabban menj, es ne bassz el egy kanyart sem. Persze, hogy arkad, de vezetni itt is ugyanugy tudni kell..
#22
Valami borzasztó. Annyira arcade, hogy már fáj. Game pass-szal próbáltam, annál a résznél, hogy sportkocsikkal kell menni tökön-uborkán, KŐFALOKON át, töröltem is a fenébe. A rendes Forzát persze nem tették game passba :(
#20
#17: Sosem tudja...
#19
Én is G29-el játszottam a demot. Nekem semmi bajom nem volt vele. A 3-nál a 900 fok sok volt neki, asszem felezni kellett, mert 180 fok után kurva nehéz volt már tekerni.
#18
És amúgy az a kényelmetlen, hogy egy 13 éves játék, a Need For Speed Most Wanted jobban támogatja, alapértelmezett profil nélkül, kis trükkökkel. Kár érte mert egyébként nagyon tudnám élvezni, de nem szeretek kontrollerrel autózni.
#16
És ezek közül hányan játszák hosszútávon? Én is beleugrottam már a megjelenés napján GamePass-szel, de elég hamar lemondtam róla, és sokan mások is.
#15
És az RT gombot mediig tartották nyomva összesen, Microsoft? Szegény MS semmitmondóbb statisztikákat talál ki mint a kormány.
#14
#12: Jó, persze. Cserébe meg az Assetto baromi ronda a Forza-hoz képest.
#13
#12: Nem pocsék, más a stílus. Ha jól tudom az Assetto Corsa a szimulátorfanok szent grálja, a Dirt szintén nem annyira arcade, amíg a motorsportok már régóta azok. Ott működik a kormány, a horizonban olyan mintha szemöldökcsipesszel akarnál hajat vágni