Így nézett volna ki a True Crime: Hong Kong

Amit aztán az Activision elkaszált, és a Square Enixnek köszönhetően Sleeping Dogs címen ismerhettünk meg mindannyian. A mai napon felkerült a YouTube-ra minden elérhető gameplay felvétel a játék korai verziójából.

Egészen pontosan a NeoGamer YouTube-csatornán tették megtekinthetővé a korábban csak apró részleteiben itt-ott elérhető játékmeneti és átvezető videókat a True Crime: Hong Kongról. A játék eredetileg a True Crime-franchise 2004-es, New York City alcímű epizódja utáni folytatás lett volna, ám a folyamatosan növekvő büdzsé és az állandó csúszások miatt az Activision 2011-ben végleg törölte a projektet.

Később a Square Enix szerezte meg a projektet (igaz, a True Crime cím nélkül), és új életet lehelt a fejlesztésbe, melynek eredményeként 2012-ben megjelent a Sleeping Dogs, ami két évvel később még egy felújított változatot is kapott az újabb konzolgenerációra és PC-re. Azóta egyébként ironikus módon a fejlesztésért felelős United Front Games csődbe ment, szóval folytatásra nem igazán érdemes számítani, és a filmváltozatról sem sok infó látott napvilágot a 2017-es pletykák óta.

7 komment - szólj hozzá!