Nem lesz free-to-play a Fallout 76

A héten olyan pletykák ütötték fel a fejüket, miszerint a Fallout 76 ingyenes modellre vált. A rajongók ezt arra alapozták, hogy a játék dobozos példányai elfogytak az ausztrál boltokból. A Bethesda határozottan cáfol.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
Ingyen SE kéne ez a szar. :D
#10
#7: google.com, "ironia", profit
#8
Nálam a bethesda a 76-tal örökre lehúzta magát. Az meg, hogy FTP lesz, nem újdonság. Pl. ha a Steam, Humble, Sony vagy a MS havi ajándékba betesz egy játékot, akkor minden korábbi vásárló visszakéri a pénzét? Nem. Szóval vagy free-to-play lesz, vagy leállnak a dobozos forgalmazással. Azért azt nem hiszem, hogy minden példányt elkapkodtak. XD
#6
#5: Hát én sem, az biztos. De már az is elég csúfság a játéknak, hogy egyáltalán ez hírbe jön.

De ne legyünk már ilyen gonoszak. Ilyenkor én mindig látom magam előtt azt a sok embert, aki a játék létrejöttében részt vett. Azt a sok üzletembert és döntéshozót, akik vég nélkül tolták bele a pénzt a projektbe, hogy új engine-t kaphasson. Meg azt a sok programozót, akik majdnem egy évtizedet rászántak a játékra és sokszor 25 órát dolgoztak egy nap, mert mindig egy órával korábban keltek fel.

És ezt a közös célt a sok ember összegyúrta egy minden téren lenyűgöző végtermékké, amit tiszta szívből adnak nekünk. Gamer-ektől gamer-eknek. És te most itt berzenkedsz, mert maradt benne 3 vagy 4 db bug.
#5
Szerintem a lőtéri kutyat nem érdekli. Ha ingyen lenne se tenném fel.
#4
"...reagált az egyik felhasználó panaszára, aki azzal fenyegetőzött, visszakéri a pénzt, ha az RPG ingyenessé válik..."
Nahiszen. Aztán mi köze hozzá, hogy jövő héttől mennyiért adja a cég? Barom volt, megvette. Így járt. Pont köze nincs hozzá, hogy hány balek lehúzása után dönt úgy a kiadó, hogy free-to-playre vált.
#3
#1: Amig nem az en adombol viszik csodbe, addig konkretan leszrom, ki mit csinal es mennyire sikeres a vilagban, aggodjon miatta az, akinek hat anyja van. :)