Gameplay videón a Kingdom Hearts III lényege

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 25.
  • Videó
Link másolása
Ha eddig nem tudtad hova tenni a Square Enix és a Disney mashupját, itt van egy remek bemutató videó, amely szépen elmagyarázza a Kingdom Hearts III lényegét. Szó lesz a világokról, a harcról és a minijátékokról is.

Ha még nem játszottál a sorozattal, ideje felzárkózni a jövő héten érkező új rész előtt! A Disney-világokban játszódó akció-RPG-ben a harcok egyik fontos mozgatórugói a Keyblade-ek. Ezek alapvetően befolyásolják mozdulatainkat, hősünk, Sora pedig többet is magával vihet a csatákba, és még cserélgetheti is őket.

Az idézés ismét sűrűn használt lehetőség, Sora ugyanis az animációs filmekből ismerős hősöket hívhatja be maga mellé, ráadásul csapatban harcolva még dinamikusabb támadásokat indíthatunk.

A Gummi nevű hajónkat testreszabhatjuk, és persze a minijátékok is visszatérnek. Például segíthetünk főzni Remynek, a L'ecsóból ismerős patkánynak. Ezek az opcionális lehetőségek néha egyfajta kvarcjátékokra hajazó megoldással operálnak.

A videó végén a masszív bossharcokat is bemutatják. A Kingdom Hears III január 29-én érkezik PS4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
Darksiders84
Erre nem gyengén kíváncsi vagyok már várjuk a gyerekkel mondjuk nem volt még dolgom az előző részeivel de nagyon változatosan látványosak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...