Ingyen aranyrudat kapsz a Red Dead Online-ban

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 26.
  • Akció
Link másolása
Folyamatosan javul a Red Dead Redemption 2 online módja, a Rockstar pedig egy csábító ajánlattal igyekszik ösztönözni a játékosokat arra, hogy újra visszatérjenek. Ha a hétvégén bejelentkezel, aranyrudat kapsz ajándékba.

A Rockstar Games letette a nagy esküt, hogy folyamatosan támogatja és fejleszti a Red Dead Online-t. Ezúttal a játék battle royale-módját, a Gun Rusht tökéletesítették, javult a partnerkereső, és a lobby is stabilabb és okosabb lett, így egykettőre találunk maguknak játszótársat.

Ami a hosszú távú terveket illeti, a vadnyugati kalandorok általános életminősége elfogadhatóbb lesz, beleértve a Parley-kat, de érdemes lesz elfoglalni magunkat a Law and Bounty missziókkal is, ahol csökkentik a griefinget, illetve a napi kihívásokat is gold nuggetekkel jutalmazzák majd.

Annak érdekében, hogy a játékosokat visszacsábítsák az online vadnyugatra, a Rockstar öt aranyrudat vág hozzánk, ha január 27-ig bejelentkezünk a játékba. Mondanom sem kell, értékes valutáról van szó, rengeteg mindent vásárolhatunk belőle. Az ígéret szerint a gold barokat január 29-én csapják hozzá a profilunkhoz.

Nosza, rajta, egy belogolást simán megér az ajándék!

17.
17.
Ooorky
#15: Igen, ebben a kommentben már sokkal jobban kifejtetted miért jó a játék, így már egyértelmű a dolog.
Kár, hogy pont te írtad: "Amit eddig leírtam, az nem egy szar játék ismérve", miközben semmit se írtál a játékról, most meg "Nincs arra időm, hogy mordori orkoknak magyarázzam el tüzetesen miért jó ez a játék.", ovis szinten besértődve a saját hülyeségeden.
15.
15.
Ra1D3n
#12: Nincs arra időm, hogy mordori orkoknak magyarázzam el tüzetesen miért jó ez a játék. Saját szabadidőmet arra fordítom amire akarom, közben asszony és a kutya sem panaszkodik otthon, mert mindenre és mindenkire jut időm akire/amire akarok. Akit picit is érdekel a játék az utánanéz, hogy mennyi lehetőség van benne. Innentől kezdve pont leszarlak téged és a besavanyodott véleményedet egyaránt.
12.
12.
Ooorky
#11: Amit leírtál abból konkrétan semmi se derül ki a játékról csak az, hogy NEKED túl sok szabadidőd van amit nem tudsz értelmesen eltölteni.

Ettől függetlenül jó játék, csak a kommented egy nagy 0.
10.
10.
kopic
#2: Francba, megeloztetek! En csokif@szt akartam irni.
7.
7.
pécégémer
Mèg jó, hogy tegnap járt le a ps plusom.
4.
4.
Raptor X
Jónéhány haverral félbe hagytuk a story módot és csak online mókázunk.
Nem vagyunk egyformák... :)
3.
3.
DarkLord
Amennyire jó volt a sztori (és amióta végeztem vele) nem is játszottam a játékkal. Valahogy engem nem vonzott be az online része. De biztos csak bennem a hiba :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...