Úton a free-to-play PUBG Lite

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 26.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan egy új, ingyenes verziót kap a PlayerUnknown's Battlegrounds PC-n. A PUBG Lite szerényebb látvánnyal és gépigénnyel támad - sok elemet átvettek a mobilos verzióból -, de egyelőre csak Thaiföldön érhető el.

A PUBG Corp. egy ingyenes alternatívát kínál azok számára, akiknek még mindig a PC a célplatform, de az alapjátékhoz szükséges rendszerkövetelmények kifognak rajtuk. A PUBG Lite már nyílt bétafázisba lépett, de egyelőre csak Dél-kelet Ázsiában érhető el. A készítők szerint a próba segít majd eldönteni, hogy a játék életképes-e más régiókban is.

A PUBG Lite a training mód mellett az Erangel és a Miramar térképeket tartalmazza, észrevehetően szerényebb látvány mellett. Sokkal inkább a mobilos verziókkal van párban, de cserébe a gépigénye sincs elszállva. Még egy irodai gépen, integrált grafikus kártyával is futtatható.

A játékmenet magva azonban nem változott. továbbra is 100 fő esik egymásnak, és a térképek mérete is ugyanaz, mint a nagytestvér esetében.

A bétaverzió kliensét bárki letöltheti a hivatalos honlapról, ám ahhoz, hogy Európában is játszani lehessen vele, szórakozni kell a VPN-ekkel. Vagy várjátok meg, míg hivatalosan is elstartol nálunk.

7.
7.
Cooper911
#6: Nem az a lényeg, hogy jó legyen, hanem hogy Mari néni is tudja játszani a seprűn és meg tudja venni a karakterének a baboskendős skint jópénzér XD
6.
6.
logic5
Lőnek még egy öngólt maguknak, eddig is egy hitvány fos volt ez a játék, most még jobban az lesz :D
5.
5.
joshfeed
Én se értem hogy mi zabája fel a rendszert, mert hogy látvanyra karó az hót ziher.
4.
4.
Back2U
Hogy lehet a PUBG rondább mint most?
3.
3.
megaone6
Ennek mi a létjogosultsága, amikor a Mobile is játszható PC-n?
1.
1.
mohaneji
Én az élményt szeretem meg játszom vele, de amúgy önmagában lite :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...