Íme, a Dragon Ball akció-RPG első trailere

Dragon Ball Game: Project Z címmel érkezik idén a korábban pletykált Dragon Ball-játék. Igazi időutazás részesei lehetünk, ugyanis a történet a kezdetekhez, egészen a Z-sorozatig repít majd vissza bennünket. A FighterZ pedig kapott pár új hőst.

Korábban már lehoztuk a hírt, miszerint a Bandai Namco egy Dragon Ball Z akció-szerepjátékon dolgozik, azt azonban nem tudtuk, hogy az akkor említett Dragon Ball Game - Project Z lesz a dolog végleges címe. 

Most azonban megkaptuk az első előzetest is, ahol továbbra is ezzel a címmel fémjelezve fut az alkotás. Az előzetesben egyébként feltűnik Piccolo, Frieza, Vegeta, no meg persze az egyre nagyobb harcossá váló Goku is. Igazi különlegesség lesz ez az old-school DBZ-fanoknak. A játék a tervek szerint még idén befut PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

  


Ez azonban nem minden, érkezett néhány érdekes infó a Dragon Ball FighterZ-vel kapcsolatban is. Megtudtuk, hogy a FighterZ Pass 2 összesen hat új karakterrel bővíti majd a bunyós játék karakterfelhozatalát, ezekből négyet már meg is neveztek. Jiren, Videl, a Dragon Ball Super Brolyja, valamint SSGSS Gogeta is csatlakoznak a bulihoz. Az utóbbi két hős megjelenéséről még nem sokat tudunk, de Jiren és Videl már január 31-től játszható lesz a szezonbérlet tulajdonosainak körében.

8 komment - szólj hozzá!