Íme, a Dragon Ball akció-RPG első trailere

Dragon Ball Game: Project Z címmel érkezik idén a korábban pletykált Dragon Ball-játék. Igazi időutazás részesei lehetünk, ugyanis a történet a kezdetekhez, egészen a Z-sorozatig repít majd vissza bennünket. A FighterZ pedig kapott pár új hőst.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
Vissza lépés??? Épp hogy a Z volt a sorozat legkedveltebb szériája... személy szerint nekem is, hiába a simával indúlt minden a Z ben csúcsosodott ki minden!

Amugy meg elmennek a retkes picsába a fejlesztők ezekkel a fos játékokkal... Volt itt már minden ló*asz 2 generáció óta és 1 től 1 ig kuka...
Tenkaichi 2.. 3... volt és lesz is a legjobb Dragon ball-os játék és az is marad ha így folytatják!
#6
Ha ez nem csak egy ilyen "a-ból b-be sétálj, és közben minigame-ekkel/bunyókkal fejlődj" rpg lesz, akkor várom. Viszont most úgy néz ki, hogy nem várom.
#5
#4: Mondjuk ez is mi már, hogy megvettem a FighterZ edition-t, de még vegyek mellé külön pass-t az újabb karakterekhez...

Fejik a franchise-t míg lehet.
#4
#3: Hát a trailerben Gokut mutatják nagyon, főleg a vége gyanús, hogy sétálgat és mögötte változik a háttér, nekem ez + egy custom ismeretlen karakter hiánya arra utal hogy canon karakter lesz.

#1: Sajnos rohadtul az. Főleg ha megint ilyen Xenoverse- szerű időben ugrálás lesz, a másik dolog amiből már elegem van az az, hogy szegény Trunksot nem hagyják már békén. Kiskoromban is már a kedvencem volt, és tény, hogy rohadt érdekes sztorit lehet köré építeni, de nem huszadszorra.
#3
Hab
Kérdés az, hogy valamelyik szereplőt alakítjuk vagy egy saját karaktert. Utóbbinak jobban örülnék.
#2
Kell!!! Jól indul ez a 2019-es év, attól félek ismét túl sok jó játék fog érkezni! XD :D
#1
Ízesíthetik akárhogy, de marha unalmas már századszor lenyomni a Z sagát..