Brit toplista: nagyot futott a Resident Evil 2

Bárcsak minden remake ilyen nagyszerű lenne! A játékosok meghálálták a Capcom odafigyelését, a Resident Evil 2 így a brit üzletek legnépszerűbb videojátéka lett a megjelenése első hetében.
  • Írta: szlav

Kommentek

#13
#9: Én normálon játszom. Ott a krokodil mindig ugyan úgy mozog. Asszem balra, jobbra, balra kell tartani
#12
#10: THX TO ALL! :)
#11
SLi
#9: boomer reflexek PepeLaugh
#10
#9: Simán ki kell kerülni a krokodilt 4-5 alkalommal, és vége is. Amikor egyik oldalra áll, akkor neked a másikra kell menni. Vannak dobozok a vízben, de azokat nem kell kikerülni, ha netán az zavarna meg, elsőre én is kerülgetni próbáltam, de aztán leesett, hogy simán átfutsz rajtuk.
#9
Claire-nk is van menekülős része? Mert én a Leon vs krokodil 20. megzabálás után abba hagytam...
#7
2x 6-8 óra illetve ha mindent látni akarsz akkor számolj még 2x 6-8 órával. Egy karakternek van a, b vonala, viszont szerintem annyira nem fog eltérni a 2. A vonal második végigjátszásra mint egy b vonal. Emelett ott a 4th survivor mod ami jó nehéz. Illetve van egy tofu is. Ajánlom mindenkinek a 2. Végigjátszást hardcoren. Vért izzadsz tőle de imádni fogod a nagy kihívás :D mellesleg lesz majd egy dlc is ami lényegében egy ujabb mod lesz ami valószínüleg olyan lesz mint régen az időre minnél több ellenséget megölni pontokért cuc. Ma nekikezdek claire a-nak főleg hogy megkaptam neki a classik ruházatot :) ezt most nornálon kicsit elfogok szorakozni a zsarnokkal, mível van egy olyan kihívás hogy ereszkedjen térdre elöttem :)
#6
Kíváncsi vagyok hanyan fogjak arulni 1-2héten belul. Csak mert mkndenki vegigrohan, irja mar az idoeredmenyt mintha verseny lenne. Most jon a gyors gyűjtögetés,trofeazas, azt rladni mert jön a következő jatek es minek tartogassa.
Nemhogy élveznék meg megbecsülnék azt eltennék későbbre.
#3
Zseniális játék, nagyon megérdemli. Hétvégén szinte le se bírtam tenni, Leon A és Claire B végig is lett tolva. Most jöhet fordítva, és a Bonus tartalmak :)
#2
Nem meglepő.nagyon komoly lett.
#1
Hát nemtom srácok, a single player halott, és a mobil játékokra meg az online service-re kell gyúrni, megkérdezhetitek az EAt meg az Activisiont is, ők meg aztán tudják, hogy kell igényes, kreatív játékokat csinálni... oh wait.