Új játékon és SpatialOS-devkiten dolgozik a Crytek

  • Írta: szlav
  • 2019. január 28.
  • Hír
Link másolása
A Crysis-szériáért és a Hunt: Showdownért felelős Crytek a jelek szerint egy új AAA-címen dolgozik. A fejlesztést a SpatialOS nevezetű felhőalapú szimulációs platform segítségével végzik - ehhez pedig egy saját fejlesztői csomagot is összeállítanak.

Egy különös blogposzt jelent meg a CryEngine hivatalos oldalán, amely többek közt utalást tesz egy vadonatúj Crytek-játékra is. A bejegyzés a Crytek és az Improbable nevezetű vállalat kollaborációjáról árul el egyet, s mást. Megtudhatjuk azt is, hogy a stúdió az Improbable felhős platformját, a SpatialOS-t integrálva dolgozik az eddig meg nem nevezett AAA-címen. Mivel a SpatialOS elsősorban nagy multiplayer világok szimulálására készült, könnyen következtethetünk arra, hogy a Crytek játékánál is fontos szerepet játszik majd az online tér.

A két vállalat közreműködése azonban nem ér itt véget. A Crytek csapata ugyanis nem csak egyetlen projekt erejéig veszi kölcsön az Improbable által adott lehetőségeket, a fent említett posztban azt is elárulják, hogy egy teljes SpatialOS fejlesztői csomagot (devkitet) készítenek a CryEngine számára, ezzel megkönnyítve a jövőbeli közös fejlesztéseket.

4.
4.
crytek
#3: Ugyanaz mint hogy nem lesz több rész...szarnak a szériára kevés bevételt hozott
3.
3.
imiszito
Halli! Kicsit off topik de hátha kapok rá válasz. Arra mi a magyarázat, hogy a Crysis szériát pl PS4-re nem adják ki? thnxx
2.
2.
crytek
Újabb multi only shithole jeeee
1.
1.
mestermagyar
Érdekesen hangzik. A gond az hogy ilyen vállalatok nem fognak olyan címet gyártani ami ki is használja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...