Switchre tart a felújított Assassin's Creed III?

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 28.
  • Pletyka
Link másolása
A Media Markt korábbi szivárogtatása után ezúttal cseh kiskereskedők oldalán is felbukkant a Nintendo Switchre tartó Assassin's Creed III és a Liberation. A megjelenés állítólag márciusban lesz esedékes.

A Ubisoft még az Assassin's Creed: Odyssey szezonbérlete tartalmának részletezésekor erősítette meg, hogy némi foltozás után a csomag részeként újra elérhetővé teszik az Assassin's Creed harmadik részét, illetve a Liberation kitérőt. Akkor azt is bejelentette a francia kiadó, hogy később különálló formában is megvásárolható lesz az újrakiadás, igaz, a Nintendo Switch még nem szerepelt a platformok listáján.

Nemrég aztán a Media Markt egyik hirdetésésében, most pedig cseh kiskereskedők honlapjain is felbukkant az egybecsomagolt játékok felújított kiadása, ráadásul mindkettő Nintendo Switchre.

Előbbi kapcsán akkor még csak sejtés volt, hogy az Assassin's Creed Compilation néven futó pakk mit is rejt, utóbbi szivárgás azonban ennél sokkal egyértelműbb bizonyítékokkal szolgált. A Media Markt szerint március 29-én érkezik a páros, a cseh boltok viszont február 15-ét jelölték meg megjelenési dátumnak, ami azért is meglepő, mert a Ubisoft korábban maga is a márciusi premiert célozta meg.

A Ubisoft korábbi tájékoztatása szerint a felújított kiadások tartalmazni fogják az összes eddig megjelent Assassin's Creed III DLC-t, vagyis a Benedict Arnold-küldetéseket, a The Hidden Secrets csomagot és a The Tyranny of King Washingtont. Mindkét kiadás támogatja majd a HDR-t és a 4K-felbontást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...