CoD - az elmúlt tíz év legsikeresebb franchise-a

Az NDP Group adatai szerint az Egyesült Államokban tavaly is a Call of Duty volt a legnépszerűbb konzolos franchise, így most már tizedik esztendeje nem talált legyőzőre az Activision sikersorozata.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
Még az év játéka is lett 2007 ben call of duty :) sajnos a cheaterek kedvence is a széria pedig még mind a mai napig aktív játékos lennék a mw3 ban bo 2 ben ami külön felháborító hogy x box on fizetős a rendszer évi 18 ezerért nem tudják kiszúrni a csalókat az x box 360 redszer feltörése napján kellet volna ingyenesé teni az egészet
#7
#2: Mondjuk ez relatív szar példa, mert összehasonlíthatatlan a két termék közötti munka. Amíg a Marvel filmekben van fantázia, addig a COD szégyentelenségben egy grammnyi sincs. Ugyan azt adják ki évről évre, nulla kreatív munkával, dehát az agyatlan embereknek ez kell.
#6
SLi
#3: Az Oscar nem közönségdíj, így hogy a nép mit csinál lényegtelen, ha a nép véleménye számítana mindig az aktuálisan legtöbbet kaszált film nyerne hiszen azt nézték meg a legtöbben.
#5
#4: GTA-ból kb 8 évente jön rész. RDR2-böl meg van kemény 2 rész.
Am meg én a COD-ról beszéltem.
Továbbá rólad kb elégé lerih (profilképből) hogy COD fan vagy.
És 12 évesekkel meg nem szállnék vitába.

Upsz. Valamiknek a mekis kaja is "minőségi" hát egye azt.
#4
#3: Gtav, rdr2
Ezzel az indokkal;))
Upsz
#3
Attól hogy valami sikeres még nem biztos hogy jó is. Pl a Fekete Párduc relatíve sikeres lett, de amikor leközölték az Oscar jelöléses cikkeket. A nép nem tudta hogy sírjon e v röhögjön.
Tehát tömegtermék általában nem minőségi. Mivel a profit az elődleges cél.
A Videojáték ipar is csak 2. sorban szórakoztatás 1. üzlet.

Hiába szar valami, ha eladható. Pénz beszél kutya ugat.