Hárommillió példánynál jár a Resident Evil 2

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 29.
  • Biznisz
Link másolása
Remekül nyitott a Resident Evil 2 remake-je. A Capcom bejelentette, hogy az első héten hárommillió példányt szállítottak le a horrorjátékból világszerte. Ezenkívül dátumot kapott az első ingyenes sztori DLC, a Ghost Survivors.

Ráharaptak a rajongók a Resident Evil 2 nulláról újraírt változatára, az első héten hárommillió kópiát szórtak szét PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A Capcom más jó hírekkel is szolgált: a teljes sorozat darabjaiból 88 millió példányt szállítottak le 1996 óta, emellett a Resident Evil 7 is elérte a 6 millió egységet (a játék PC-s verziójából a minap távolították el a Denuvót).

Nem meglepő módon a Resident Evil-széria a Capcom legnagyobb frencsájza a leszállított példányok alapján. Csak összehasonlításképpen: az 1998-as Resi 2-ből 4,96 millió talált gazdára a teljes élettartama alatt, és az új kiadás jó úton halad afelé, hogy lenyomja az elődjét.

Most már tudjuk, hogy a három új sztoriszálra fókuszáló Ghost Survivors DLC február 15-én élesedik, így más szemszögből is megismerhetjük a Raccoon Cityt sújtó eseményeket. A No Time to Mourn, a Runaway és a Forgotten Soldier fejezetek teljesen különállóak lesznek. Az egyik történetben a Kando fegyverbolt tulajdonosát, Robert Kendót irányítjuk, de a polgármester lánya és egy katona túlélését is a kezünkbe vehetjük.

7.
7.
Madafaka Yeah
Nem szoktam foglalkozni a dlc-kel, de ezt most nagyon várom.
6.
6.
KRAT0S
#5: De!! én már Qrvára!.. állandóan a potyát nyomod,ki a f@szt érdekel??
4.
4.
KRAT0S
3.
3.
Gykrizsi
Megérdemelt, rég tudtam egy játékért ennyire lelkesedni. Úgy a Dead Space 2 óta várok egy ilyen játékot. Az ingyen tartalmak meg hab a tortán. Nálam most a Capcom már el is vitte az évet, és akkor még ott a DMC V:)
2.
2.
godach
Szép teljesítmény. Innen is látszik, hogy nem gond az ha valamit remakelnek, csak normálisan, minőségi munkát végezzenek.
1.
1.
crytek
Örültem volna ha a Resi 7 humble haviba kerül ,de még várat magára... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...