Csak ősszel számíthatunk a DOOM-filmre

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 29.
  • Cooltúra
Link másolása
A Universal Studios közelgő DOOM-adaptációja csak 2019 őszén érkezik, mivel a digitális effektusokért felelős szakembereknek több időre van szüksége a látvány tökéletesítésére. Reméljük, megéri várni rá!

A stúdió DVD-projektekre szakosodott leányvállalata, a Universal 1440 Entertainment bejelentette, hogy a DOOM legújabb filmadaptációja csak 2019 őszén várható. Vélhetően a mozis forgalmazásról lemondhatunk, és kapásból lemezen, illetve a streaming szolgáltatóknál nézhetjük meg.

A Dread Central értesülései szerint a gyártó nagyon bizakodik a végeredményt tekintve, de úgy döntött, hogy néhány hónappal elhalasztja a premiert, hogy a VFX-csapatnak több ideje legyen az effektusokra. Pontosabban, hogy "a pokol még félelmetesebb legyen".

Az akció és a sztori nem változik, s néhány helyszíni fotót is láthatunk a filmről, melyek a díszleteket és a fegyvereket mutatják. A főszerepben Nina Bergmant láthatjuk, míg a rendezés Tony Giglio (S.W.A.T.: Under Siege, Resident Evil: Afterlife) feladata. A további szerepekben Amy Mansont (Once Upon a Time, The White Princess), Dominic Mafhamot (Doctor Who, Humans) és Clayton Adamst (Stealth) láthatjuk. A forgatás Bulgáriában zajlott, ami nem meglepő az alacsonyabb költségvetésű alkotásoknál.

A film egy UAC-létesítményben, a Phobos Compoundban nyit, ahol egy csapatnyi katona egy tragédia körülményeit igyekszik felderíteni. Hamar kiderül, hogy mindez Dr. Betruger kísérleteinek köszönhető, miközben a játékból jól ismert démonok özönlenek a világra.

9.
9.
Nem lesz rossz film, az első is tetszett :).
8.
8.
Madafaka Yeah
Első rész anno gyerek fejjel tetszett. Na majd kiderül....
7.
7.
SgtEversmann
Resi filmeknek se volt sok közük hozzá, itt se lesz. Ellenben tetszik, hogy a játékok ettől függetlenül saját életüket élik, és sikeresek :)
6.
6.
Back2U
Engem miért kellett moderálni?
5.
5.
Gykrizsi
Direct to DVD, noname főhősnő. Biztos szar lesz,de ha van isten, akkor valami elképesztő nagy trash, amit legalább lehet szeretni :)
3.
3.
hedzsooo
Előre nem írom le, sosem lehet tudni végülis...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...