Befutott a PlayStation Plus februári felhozatala

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 30.
  • Akció
Link másolása
Miután tegnap lelepleződött a Games with Gold következő havi kínálata, válaszul a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus-előfizetőknek szánt februári ajándékokról.

Tegnap megtudtuk, milyen játékok alkotják majd a Games with Gold februári felhozatalát, ma pedig az is kiderült, hogy a PlayStation Plus előfizetői milyen meglepetésekre számíthatnak.

Amíg a januári kínálat nagyon satnya volt, addig a mostanira nemigen lehet panaszunk, hiszen a havi tagság előfizetői megkapják a For Honort, valamint a 2016-ban bemutatott Hitman teljes első évadát.

Mellettük megkapjuk még a Divekick, a Gun House és a Rogue Aces című játékokat, továbbá a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriotsot is. Zárójeles megjegyzés: a következő hónaptól már nem kapunk PS3- és PS Vita-játékokat az előfizetés mellé.

Érkezett viszont egy extra jó hír, ugyanis az előfizetők számára eddig biztosított 10 GB-os felhőalapú mentéseknek helyet adó tárhely a jövőben 100 GB-ra bővül.

15.
15.
gorbesz
Istenem bar lenne mgs4 ps4re. Mekkora volt az elso resz flashback. Meg is nezem YTn. Shadow moses island
13.
13.
Sandic1994
A Hitman már itt pihen a polcomon, a For Honornak viszont örülök. Egy videót néztem róla, az alapján középkori Rainbow Six : Siege-nek tűnik.

Szerintem korrekt évkezdés. Tavaly 2 hónap után volt egy Deus ex, Batman Telltale, Rime és Knack, az idei felhozatal eddig jobban bejön a Steep valamint a 2 AA játékkal.
12.
12.
PaprikaJancsi
#9: Nemrég volt Humble Monthlyben, és engem nagyon megfogott. Rég élveztem játékot úgy mint ezt a Hitmant. Változatos küldetés megoldások, szép látvány, jó pályák, korrekt AI, és úgy összességében mókás az egész. Jó játékot hozzá!
9.
9.
DarkLord
Ezzel a Hitman résszel még úgysem játszottam. És néztem elég jó kritikák vannak róla mindenfelé. For Honor-t próbáltam annó , de nem fogott meg. Gondolom kicsit felturbózzák a netes részét a sok érkezővel, hogy akik anno megvették ne unatkozzanak és lehentelhessék az érkezőket :D Jó csomag amúgy (végre).
8.
8.
Darksiders84
Je egyik se volt szerencsére most bepotlóm amúgyis érdekelt már ez FH. Tudja valaki hogy az Anthem mikor lesz kipróbálható csak úgy simán?
Előrendelőknek vagy regisztráltaknak tudom már volt.
7.
7.
kamgecam
Oh yes! Rohadtul örülök. Se a Hitman sem a For Honor nincs meg. Már most megtérült a ps plus előfizetésem! :) A 100 gb meg naaaaagyon jól jön.
4.
4.
Yanez
Az MGS4-et hogyan, Psnow?
3.
3.
Yanez
Azta! Ezt most fullra bedarálom! A 100 giga pedig külön öröm! :)
2.
2.
Batman
Na, ez igen! Király hónap!
1.
1.
akbar0423
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...