Befutott a PlayStation Plus februári felhozatala

Miután tegnap lelepleződött a Games with Gold következő havi kínálata, válaszul a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus-előfizetőknek szánt februári ajándékokról.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#15
Istenem bar lenne mgs4 ps4re. Mekkora volt az elso resz flashback. Meg is nezem YTn. Shadow moses island
#13
A Hitman már itt pihen a polcomon, a For Honornak viszont örülök. Egy videót néztem róla, az alapján középkori Rainbow Six : Siege-nek tűnik.

Szerintem korrekt évkezdés. Tavaly 2 hónap után volt egy Deus ex, Batman Telltale, Rime és Knack, az idei felhozatal eddig jobban bejön a Steep valamint a 2 AA játékkal.
#12
#9: Nemrég volt Humble Monthlyben, és engem nagyon megfogott. Rég élveztem játékot úgy mint ezt a Hitmant. Változatos küldetés megoldások, szép látvány, jó pályák, korrekt AI, és úgy összességében mókás az egész. Jó játékot hozzá!
#11
Wow tök jó!
#10
#8: Péntek
#9
Ezzel a Hitman résszel még úgysem játszottam. És néztem elég jó kritikák vannak róla mindenfelé. For Honor-t próbáltam annó , de nem fogott meg. Gondolom kicsit felturbózzák a netes részét a sok érkezővel, hogy akik anno megvették ne unatkozzanak és lehentelhessék az érkezőket :D Jó csomag amúgy (végre).
#8
Je egyik se volt szerencsére most bepotlóm amúgyis érdekelt már ez FH. Tudja valaki hogy az Anthem mikor lesz kipróbálható csak úgy simán?
Előrendelőknek vagy regisztráltaknak tudom már volt.
#7
Oh yes! Rohadtul örülök. Se a Hitman sem a For Honor nincs meg. Már most megtérült a ps plus előfizetésem! :) A 100 gb meg naaaaagyon jól jön.
#6
Elég klassz :)
#4
YanezModerátor
Az MGS4-et hogyan, Psnow?
#3
YanezModerátor
Azta! Ezt most fullra bedarálom! A 100 giga pedig külön öröm! :)
#2
Na, ez igen! Király hónap!
#1
Na, ez már kalács! :)