Ismét akcióban a Rage 2

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 30.
  • Videó
Link másolása
A külföldi szaksajtó lehetőséget kapott, hogy megjelenés előtt kipróbálja a Rage második felvonását, így a sok-sok előzetes mellett új látnivalók is felbukkantak. A hajtás után egy negyedórás játékmenet-kedvcsinálót találtok.

A játék PC-n kizárólag a Bethesda saját alkalmazásboltján keresztül lesz elérhető, így Steamen ne is keressétek majd. A Rage 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, május 24-én.

30.
30.
KopyAti
Ez hogy el van maradva grafikailag az új Metro-tól. Jájksz! Rossz ránézni.
29.
29.
Yonkou
#22: Épp most töltöm az anthem demo-t, ám amikor elindítottam az origint automatikusan elkezdte update-elni a BFV-t. Bal alsó sarokban 1 progress bar, alatta a letöltési sebesség és a hátralévő idő. Nem tudom, nálad mi történt, de az említett probléma inkább egyedi mint sem általános. De ez is egy ok. Ismét, nem az a lényeg, hogy minden jobb mint a steam, de még csak azt sem állítom, hogy bármelyik is egy szinten lenne vele. Aminek nincs értelme, az az, hogy az ember kihagyjon egy játékot csak azért mert nincs steamen (vagy, hogy ezzel jogosnak érezze azt, ha lewarezolja). Persze egyéni döntés, egyéni vélemény, csak az én véleményem meg az, hogy hülyeség.
25.
25.
br1Koo
#24: Volt utána még egy kommentem, ott kifejtettem. A többi launcher általában átláthatatlan szarul működő foshalmaz. Használni fogom őket sajnos, hisz muszáj, de érthetetlenül szemlélem a kiadók steamet támadni próbáló vergődéseit, aminek mi isszuk a levét. A Steamet nem a kifestők meg egyéb faszságok miatt szeretik az emberek, hanem mert megbízható, átlátható és profin kiépített közösségi rendszere van.
24.
24.
Ra1D3n
#21: Tökéletesen kiegyensúlyozott életem van, bár fura, hogy itt egyesek már életmódtanácsokat adnak itt a GK-n(ezek szerint biztos napi életmódtanácsokkal is ellát a steam, hogy ilyeneket tudsz előhúzni a farzsebedből a steam védelme érdekében. Ez igen! Feltételezem heti horoszkópot is tud ugye?). Pont elétek van tartva egy görbe tükör, hogy milyen elcseszett egy mentalitásotok van. Leírtam, hogy az egész launcheresdi faszság úgy szar ahogy van. Pc-n játszol? Akkor meg mi a f*szt hisztizel, hogy másik launcherből indul a játék és csak ott elérhető? Azzal, hogy PC-t választottál, ezt önként vállaltad, erre mint egy hisztis kis hülye p*csa, picsogtok itt állandóan. Én nem hisztizek mikor a Naughty Dog valamelyik játéka miatt be kell kapcsolnom a PS4-et otthon, és Xbox helyett ott kell játszanom, sőt azon sem hisztizek, hogy trophykat kapok achievementek helyett, és nem kapok kifestő albumot, meg bélyeg és üveggolyó gyűjteményt mint steamen, vagy miket lehet ott kapni játékbeli teljesítményekért... Nevetségesek vagytok :) Ezek után hadd ne velem legyen a probléma, mikor azon vergődtök, hogy egy másik launcher kell ehhez a játékhoz is, meg a Metrohoz is, és megsúgom neked, ez a tendencia a jövőben egyre elterjedtebb lesz.
23.
23.
crytek
#22: Hagy nem értik miért háborog mindenki az egész világon. Ők csak azt látják játék játék..holott senkit nem a játék érdekel nem azért megy a sírás.. De ez nem jut el az agyukig.
22.
22.
br1Koo
#19: Oké, mondok egy példát. Battlefid 1 - Origin. Arra gondoltam hogy játsszok gyorsan egyet, úgyhogy elindítottam az origint,a battlefield 1-hez pedig frissítést kellett leszedni/telepíteni, mint általában mindig. Az origin a játék kis ikonján azt írja hogy updating, de azt nem hogy hol tart, mennyi idő, akármi csak hogy update. Na és mi volt ez qz update? Fogalmam nincs, vártam fél órát kb, nem történt semmi, úgyhogy kissé felhevült hangulatban bezártam az egész lófaszt ahogy illik.
Szar a kezelőfelület, a rendszer a játékok, gyakorlatilag minden ezekben a launcherekben, de mégis tolják le az ember torkán őket.Ez az idegesítő.
21.
21.
br1Koo
#14: Valószínűleg nem csak a Steammel meg a közösségével van gondod, hanem alapvetően az élettel a stílusod alapján. Ajánlani tudok egy pszichológust, segít.
19.
19.
Yonkou
Nekem nem fáj ha valaki nem akar 5-10 különböző launchert felrakni, csak nem értem, hogy egy pár másodperces telepítés miként téríthet el bárkit egy játéktól.
Akinek van bármi steames funkcióhozvaló kötődése, oké. De az, hogy “nem, mert legyen egy helyen minden”, omg egy ikonnal arrébb kattint az ember és már ott van, elindul pár pillanat alatt a progi, könyvtár és már latod ami benne van. Még csak erőforrást sem igényel a mai gépeken.
De lényegtelen, nem kell érdemben válaszolni mert itt úgy érzem az én felfogasommal van a baj, mert nem érem fel ésszel, hogy ez a kis plusz macera miként foszthat meg bárkit egy játék több órányi élményétől.
#8 sok sikert a rendszer megbuktatásához, vívd meg a harcot helyettem is, értékelem amit értünk teszel.
Adatok.... aki a mai világban olyan adatot tart egy gépen ami a netre is csatlakozik, amit nem akarna hogy bárki meg szerezhessen, nos, gondolja újra. Az én adataimat vihetik.
17.
17.
Juha
#16: A vége lemaradt: lesz ez szerintem Steam-re, csak később.
16.
16.
Juha
A kezdeti bummot kihasználják, hogy mindenki onnan vegye meg, aki nem bír várni. Aztán amikor lejtmenetbe kezdenek az eladások, akkor minden számukra elérhető fórumon próbálják eladni. Ez sima marketing, én sem adnám először x-ért, ha x+y-ért is megveszik a rajongók. Később persze már x-ért is odaadom, csak vigyék, de sokkal többet kerestem.
15.
15.
FreeKatana
Látom nagyon megosztja az embereket ez a kliensmizéria. Én is jobban szeretem a steamet. Pedig nem érdekelnek az extra funkciók, fórumok, értékelések, és úgy általában semmi ezzel kapcsolatban, mégis ott szeretek játékot venni és böngészgetni. Az egyik dolog, a megszokás. A másik, hogy én is kénytelen vagyok időnként használni uplayt, battlenetet és origint, ami egyébként nem zavar annyira, mert steam az egyetlen, ami rendszerrel indul. Viszont az említett kliensek rohadt sokszor frissítik magukat. Szinte minden alkalommal, mikor épp használnám. Időhúzás. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy újra lekéri a bejelentkezési adatokat is, amiket már jegyzetelek, mert így is egy valag jelszót kell megjegyezni manapság. Az egyik ráadásul olyan apró betűket használ, hogy alig lehet elolvasni (tévén tolom, nem monitoron 5 centiről). A kezelőfelület is olyan amilyen. Oké, ez talán inkább amiatt, mert az ember ritkán használja és úgy nehezebben talál meg menüpontokat.
Múltkor volt egy akció azt hiszem uplayen, mentem is, hogy megvegyem, erre elkéri az adataimat. Ország, város, név stb. Kérdem én minek, ha úgyis PP-t állítom be fizetési módként, ahol minden adatom megvan? Miért húzzák az időmet azzal, hogy ötvenhetedszerre is töltsem ki az űrlapot? Steamen ilyen nincs.
Vagy ott van például a TWD esete. Megvan az első 2 évad steamen. A mentéseket át tudom vinni epicre, vagy ott is vegyem meg megint az elejétől, ha tovább akarom vinni a döntéseimet?
Elhiszem, hogy sok a 30% részesedés. Az én szememet is szúrná kiadóként. Remélem rájön Gaben papi, hogy vissza kéne venni picikét, akkor talán visszaállunk a régi kerékvágásba.
14.
14.
Ra1D3n
Napról-napra padlót fogok ettől a steam mizériától. Konkrétan csak röhögök az egészen, hogy egyes emberek mennyire tudják polírozni a bohócot a steamre. Én mondjuk az egész launcheresdi faszságot rühellem mint a szart, anno a steammel is ugyanígy voltam, felesleges plusz ikon, csak, hogy tudjak CS-zni meg Half Life 2-vel csapatni. Most is ugyanígy gondolom, hogy ez a launcheresdi egy ökörség, halálfelesleges, de aki a PC-t válassza mint platform, azoknak csak azt az örökérvényűt tudom mondani, amit már oly sokszor elsütöttek: "Aki kurvának megy, ne csodálkozzon, ha megb*sszák." Amúgy a steam szolgáltatásairól csak annyit, hogy pont telibeszarom az összeset, egy igazi korcs közösség alakult ki most a játékosok között akik a steam szolgáltatásait használják párkereséstől elkezdve, ételrendelésre meg minden buziságra, és a steam mappára pillantáskor a gatyájukba élveznek örömükben, hogy ott fityeg 2512 KIMAXÓT JÁTÉK, meg a játékokért kapható bélyeggyűjtemény, meg matricásalbum meg egyéb f*szom. Tényleg ez a mai PC-s gamer közösség? Legalja...
13.
13.
A Mad Max-es kocsikázás mellett ez eddig nekem nagyon a Far Cry-ra hasonlított. Ez alapján viszont inkább Bulletstorm. El is kezdett jobban érdekelni.

Launcherekről: még ha a Steam plusz szolgáltatásait nem is nézzük, ez akkor is egy kényelmi funkció. Gondolom egy konzolos sem szívesen rakná a másik szobában polcra a dobozos játékát, hogy minden alkalommal ki kelljen sétálni érte.
11.
11.
ironyman
#9: Minden szavaddal egyetértek! Sokan nem képesek felfogni hogy sok embernek se ideje, se energiája nincsen egy új launcher letöltésére. Én se fogom hagyni, hogy a launcheres hülyeségeik miatt 10 perccel csökkentsék a játékra szánt időmet. Akkor már inkább kihagyom az egész élményt. Ráadásul ember legyen a talpán aki képes észben tartani, hogy mit honnan és hogyan kell elindítani a mai világban.
A Steam a legjobb. Pont. Ha azt hiszik, hogy majd teljes élményt kapok a steam community hozzáadott értéke nélkül, akkor jó nagyot tévednek. Ha az a bajuk hogy túl nagy részesedést kér a steam akkor oldják meg a kiadók, ne minket szivassanak. A játékpiacnak egyébként is csak jót tehet, ha a Steam monopolhelyzetben marad.
10.
10.
Amúgy ez a sok launcheres dolog nekem sem a kedvencem. Ugye anno volt a Steam. Később jött az Uplay meg az Origin. Meg még a GoG. Mondjuk a GoG más volt, a régi játékok miatt. Most így ez a négy fent van egy ideje. De hozzá vehetjük a Blizzard launcherét is, ami fent kell, hogy legyen, ha olyan játékkal akarok játszani. De eddig volt benne valami rendszer, tudtad a játékokat kötni hozzájuk, mert EA, Ubi, vagy vicser.

De most már jelenjen meg a Metró Epic launcher-re a Rage meg Bethesdára és már nem elég, hogy az ilyenekkel együtt, mint Geforce Experience és hasonlók lesz vagy 10 hülyeség fent, utána már a játékaidat sem tudod hol keresd. És akkor az egyik ilyen funkciót kínál, a másik olyat, a harmadik meg semmit. Szerintem megcseszhetik ezt a kavarást, nekem jó a Steam. Ami nem jön rá az egyelőre kimarad.
9.
9.
silkgoat
#7: Mi azzal a baj, ha nem játszom vele, mert nincs steam-en? Egyszeruen nem fogom belefektetni az energiat meg ilyenekt, hogy mas launchert is felrakjak. Ennyi. Ettol en meg nem vagyok hulye? Ugyanugy megertem, ha Te akár 100+ launchert akarsz futtatni. Kit erdekel. Nem is fogom lewarezolni. Erdekel a jatek, de majdcsak megjelenik steam-re is. Ha meg nem, hat nem jetszom vele. Es? Miert faj ez neked? Nekem ugyan nem faj. Van ezer masik jatek, amivel jatszhatok helyette. Majd megnezem a videokat a youtube-on rola, ha mar annyira nem birok magammal, hogy jajj de a rage2-ben mi tortenik. Ennyi.
A te velemyenyed, hogy ertelmetlen dogokat beszelek, mert nem jatszok egy jatekkal, ha nem jon a steam-re. Szerintem meg tok lenyegtelen, hogy en mit csinalok. :D
5.
5.
crytek
#4: Nem értelmetlen.. Ha kicsit is érdekel elolvasod mi az amit a steam tud és ennyi. A többi hozzá képest fos. Steamen egy heyen van 56k+ game.. A többi storebe összesen nincs ennyi. Az emberek szeretik egy helyen tudni a játékait, nem véletlen hogy erre a twitter bejegyzésre is mennek a no steam no buy, meg majd akkor a CODEX verziót tolja stb.. Ez nem 1-2ember sirása mert jogos dolog és világszintű.. Majd ha nem fogy ebbe a fos launcherbe rájönnek hogy nem is olyan rossz steamre kiadni.. De akkor én meg a valve helyébe lehajtanám őket a vérbe
4.
4.
Yonkou
Nem értem ezt a felesleges ragaszkodást a steamhez. Fent van nálam a steam, origin, blizzard launcher, epic launcher, uplay, mind egyetlen okból, hogy játékot indítsak el rajtuk. Ezt a fő célt mindegyik maradéktalanul teljesíti is. Alapból nem indul egyik se, csak ha a játékot inditom, akkor elindul az ahhoz szükséges program.
Mégis állandóan megy a károgás crytek értelmetlen megnyilvánulásaival egyetemben.
3.
3.
crytek
Félelmetes.. Nagyon úgy néz ki pcre nem akarnak eladni játékokat.. Megy a konzolra terelés ezerrel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...