World War Z - tömegpszichózis zombi módra

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 1.
  • Videó
Link másolása
Új előzetes érkezett a Saber Interactive zombis alkotásához, melyen ezúttal is a hatalmas zombihordák és azok látványos likvidálása kapta a főszerepet. Annyi már biztos, hogy az ellenfelek mennyiségére nem lehet panaszunk.

A World War Z-ben a legfontosabb feladatunk a túlélés lesz; egymagunkban vagy a co-op játékmódok során barátainkkal együtt kell majd felvennünk a küzdelmet a vérszomjas zombik ellen a világ legkülönbözőbb pontjain, Moszkvától kezdve, Jeruzsálemen át, egészen New Yorkig. Életben maradni azonban egyáltalán nem lesz egyszerű menet, mivel a játék által használt Swarm Egine rengeteg zombi mozgását lesz képes egyidejűleg lemodellezni, ráadásul nem csak a létszámuk, de a turpisságuk sem ismer majd határokat, hiszen adott esetben arra is képesek lesznek, hogy bizonyos akadályokon egymás holttestére felkapaszkodva jussanak túl.

A World War Z pontos megjelenési dátumát egyelőre homály fedi, de a tervek szerint még idén elrajtol PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

1.
1.
shatterhand
Ez pont olyan,hogy kis csapat, egyre jobbak a videók....csak simán benne van,hogy egy pálya és unalomba fullad a nonstop darálás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...