The Division 2 - még több részlet a bétáról

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 1.
  • Korai verzió
Link másolása
Kiderült, milyen tartalmakat kapunk a The Division 2 jövő héten induló privát bétatesztjében. Két sztoriküldetést és néhány mellékes elfoglaltságot is teljesíthetünk, és belekóstolhatunk a Dark Zone-ba is.

Essünk túl a konkrétumokon: a The Division 2 zárt bétatesztje február 7-11. között tart majd, a start pontos időpontjairól a lenti kép ad tájékoztatást. A klienst már február 6-án előtölthetjük. Ha részt szeretnél venni rajta, két dolgot tehetsz: az egyik, hogy előrendeled a végleges változatot, és ez esetben garantált hozzáférést kapsz, vagy regisztrálsz az alábbi linken és reménykedsz, hogy kapsz bétakulcsot.

A bétában két fő missziót is letolhatunk, miután felépítettük bázisunkat a Fehér Házban. Ezenkívül öt mellékküldetést is abszolválhatunk, amiket a nyílt világban barangolással fedezhetünk fel. Végül belekóstolhatunk a Dark Zone-ba, illetve a hagyományos PvP-be is a Skirmish módban. Karakterünket a hetedik szintig húzhatjuk fel.

Érdekesség, hogy február 8-tól az endgame-tartalmakba is belenézhetünk - hasonló kezdeményezéssel még nem sok bétatesztben találkoztunk. Ezúttal a szintsapkát 30-ra tornásszák fel, így megnyithatjuk a Survivalist, a Sharpshooter vagy a Demolitionist specializációkat.

A The Division 2 március 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

5.
5.
t0mchee
#2 #4 Nahát ezek a válaszok.... :)
4.
4.
Tbone1942
#1: Mièrt lenne csalódàs? Ki sem pròbàltad mèg te szerencsètlen
1.
1.
t0mchee
Az év csalódása. Kár hogy ez is csak PvP Endgammel lesz meg áldva :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...