Kisebb és olcsóbb Nintendo Switch érkezik?

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 1.
  • Pletyka
Link másolása
A Nikkei szerint a Nintendo hamarosan egy újabb Switch-modellel rukkol elő, amely kisebb és olcsóbb lesz nagytestvérénél. Ha az értesülések igaznak bizonyulnak, már a 2019-es üzleti év végén boltokba kerülhet a konzol.

Hiába szárnyalnak a Nintendo Switch eladásai, a vállalat úgy gondolja, hogy a konzol hordozhatóságán van mit javítani, legalábbis a Nikkei cikkéből ez derül ki. Eszerint a vállalat egy kisebb és olcsóbb modellel rukkol el 2020 márciusáig, vagyis a 2019-es pénzügyi év végéig.

Az újratervezett modell könnyebben hordozható, mint a normál Switch, azaz valószínűleg zsebre is dughatjuk, nem úgy, mint a jelenlegi masinát. A Switch és a 3DS továbbra is a kiotói vállalat fő pillére marad, a 2DS pedig a legolcsóbb belépési pont a Nintendo-ökoszisztémába.

A Switch jelenlegi ára 300 dollár, amit sokan drágának találnak, ha csak egy kézikonzolban gondolkodnak. Pont ezt a piaci rést tömné be a Nintendo az új modellel, és az ára biztosan magasabb lesz a 2DS 80 dollárjánál, de cserébe egy jelenlegi generációs hardverrel gazdagodnánk a hozzá tartozó játékokkal.

Kérdés, hogy a Joy-Conok eltávolíthatóak lesznek-e, és vajon kapunk-e hozzá dokkolót - bizonyára egy-két kompromisszumot meg kell kötnünk. Várjuk a hivatalos megerősítést!

5.
5.
Batman
Az alap verziónak is elég kicsi a képernyője. Kinőttünk már a 2DS/3DS korszakból..
2.
2.
Back2U
#1: Előbb az áncsártidet, meg a gádofvórt, és a lásztofászt nyomd ki, mert fullpontos játékok.
1.
1.
frankdelgado
A végén még elfogadható lesz az ára azt én is zeldázni fogok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...